Veckans matcher & träningar

Efter veckans möten med Pantern och Almtuna som givit två poäng i jakten på en slutspelsplats, så väntar nu tre matcher den kommande veckan. Vilka står då på schemat?

 

 

Dag: Tisdag 27 februari

Tid: kl. 19:00

Plats: Nelson Garden Arena

Motståndare: Tingsryds AIF

På tisdag tar vi oss an Tingsryds AIF, ett lag vi brukar dela broderligt på poängen över tid. Sen Tingsryd kom tillbaka till hcokeyallvenskan till säsongen 13/14 har vi i Noshörningshallen mötts fem gånger där hemmalaget har ett visst övertag via 3-2 i segrar. Tingsryd kommer närmast från en 2-5 förlust mot Leksand på bortaplan och har faktiskt bara en poäng på de sex senaste, varva fem raka förluster och fallit från en tionde plats till en jumboplats och måste mer eller mindre vinna här för att ha en teoretisk chans att undvika negativt kval.

Vi vann senast mot Almtuna med 3-2 efter förlängning och har totalt skrapat ihop fem poäng på de fem senaste matcherna. Med viss nivå ned under strecket för slutspel så torde vi har en miss mental fördel.

Så här långt under säsongen har vi tagit sex av maximala nio poäng mot TAIF, efter segrar i hemmamötena, men förlust i bortamötet. Då var vi dock rejält borta ur matchen och resultatet 3-6 var verkligen smickrande. Ingen repris på den tack, men faktum är att de tre matcher TAIF vunnit på hemmaplan mot Björklöven har varit skoningslösa segrar via 7-, 7-2 och 6-2, där det stod 6-1, men mindre än tre minuter kvar.

På temat Green Connection hittar vi Björklövenfostrade Axel Levander.

Matchen på onsdag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag 2 mars

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: AIK

På fredag är det så dags för nästa hemmamatch då AIK gästar A3 Arena. I dagsläget tredjeplacerade AIK föll senast mot BIK Karlskoga på bortaplan med 1-2, en förlust som skapat en viss desperation då man genom att ha legat på plats två ett tag, en plats som tar laget till en hockeyallsvensk final, passerats av Leksand och vill givetvis tillbaka. Då räknas bara seger här. AIK kommer dock med ett stukat självförtroende i och med tre raka förluster, men hinner innan mötet i Umeå med ett direkt avgörande möte med just Leksand på Hovet på tisdag.

Så här långt under säsongen vann vi komfortabelt i hemmamötet, men samtidigt fallit lika markant på bortaplan i säsongens två möten på Hovet.

På temat Green Connection hittar vi hos gästerna inga spelare.

Matchen på fredag sänds via webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchbiljetter hittar du HÄR.

* * *

Dag: Söndag 4 mars

Tid: kl. 16:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Västervik IK

På söndag tar vi oss av Västervik, ett lag som näst intill ifjol chockade hockeyallsvenskan med sin frejdiga hockey, men som denna säsong fått känna på den tuffa andra säsongen och som i skrivande stund ligger farligt nära en negativ kvalplats.

Västervik tog senast en grymt imponerande 2-1 seger efter förlängning över serieledande Timrå och har en god form då man i omgången innan slog AIK med hela 7-4 på Johanneshov och har tre raka segrar.

Så här långt under säsongen har vi nollats av Västervik via 0-2 borta, 1-6 hemma och 3-5 borta och på de sju mötena lagen emellan sedan Västervik gick upp i hockeyallsvenskan vittnar om en nästan total Västervik dominans med 6-1 i segrar och 26-10 i målskillnad. Hemma har vi raden 0-4, 1-5, 1-6. Läge att bryta sviten?

På temat Green Connection hittar vi återigen nada.

Matchen på onsdag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchbiljetter hittar du HÄR.

***

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Följande prelimnära träningstider gäller för den kommande veckan:

Måndag: kl. 11.00 – 13.00

Tisdag: –

Onsdag: kl. 11.00 – 13.00

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 12.00 (matchvärmning)

Lördag: –

Söndag: kl. 11.00 – 12.00 (matchvärmning)

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher mot i tur och ordning Tingsryd, AIK och Västervik? Fältet som vanligen tämligen fritt..

* * *

Dessa spel och odds hittar du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

One thought on “Veckans matcher & träningar

  • 25 februari, 2018 kl. 21:47
    Permalänk

    Spela dom bästa spelarna för dagen, caotcha laget fullt ut våga å vinn !

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: