Veckans matcher & träningar

Ny viktig matchvecka väntar. Den gångna veckans två matcher har så här långt gett två poäng i mötet med MODO även om vi hoppas på några fler i dagens möte med Vita Hästen. Den kommande veckan två nya matcher och således fyra viktiga poäng i den intensiva jakten på att bibehålla platsen till slutspel. När spelar vi då och vilka kommer vi att möta?

Dag: Onsdag 21 februari

Plats: Malmö Isstadion

Motståndare: IK Pantern

På onsdag väntar alltså säsongens sista (eller möts vi i slutspelet?) möte med farmarlaget IK Pantern, hemmalaget föll senast med 1-3 borta mot Leksands IF och ligger inför dagens match på plats 4 i tabellen. Vi vann som bekant som senast mot MODO med 2-1 efter straffar och kontrar med plats sex och våra 70 inspelade poäng. Ser vi formmässigt på lagen så har hemmalaget Pantern två suddensegrar (tot. 5 poäng) på de fem senaste matcherna där gästerna kontrar med nio poäng och målskillnaden 13-11 på sina fem senaste.

Så här långt under säsongen har vi tagit tre av maximala nio poäng mot Pantern efter en tidig hemmaförlust 1-4, därefter två gånger om 3-2:suddensegrar. Här lite intressant att kaptenen #13 Fredric Andersson noterades för två mål i senaste mötet med skåne-laget, kan vi kanske hoppas på en ny kasse på onsdag?

Arkivfoto: Löven4Ever

På temat Green Connection hittar vi ett par f.d. Lövenlirare i hemmalaget, tänker då på målvakten Jonatan Bjurö och backen Anders Grönlund.

Matchen på onsdag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag 23 februari

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Almtuna IS

På fredag är det så dags för nästa hemmamatch då Almtuna gästar A3 Arena. 5:e placerade Almtuna föll i går borta mot BIK Karlskoga med 5-4 efter OT, vi spelar som bekant mot Vita Hästen denna dag och kommer innan mötet med Almtuna dessutom att hinna möta skånelaget Pantern på onsdag. I detta nu har vi (Vita Hästen borträknat) ifall vi ser formmässigt på lagen noterar vi nio poäng och målskillnaden 13-11 för hemmalaget på sina fem senaste, där kontrar Almtuna med två segrar och sex poäng (ej Bik inräknat) och en målskillnad på 12-14.

Så här långt under säsongen har vi ett litet övertag på gästerna med två segrar (tot. fem poäng) mot Almtuna på de tre inledande mötena. Vi vann första borta med 4-3 efter OT, föll sedan hemma med 2-4 för att därefter besegra dem borta med 4-0. Ser vi till målskyttar brukar såväl Axel Ottosson (3 baljor) som Austin Farley (2 kassar) trivas mot Almtuna. Ser vi lite historiskt och de fyra senaste säsongerna har vi vunnit sex av de senaste nio matcherna på hemmais mot just Almtuna.

#19 Farley Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Innan mötet på fredag kommer alltså vi hinna möta IK Pantern medans gästande Almtuna ska möta Leksands IF hemma i Norrköping.

På temat Green Connection hittar vi hos gästerna bl.a. backen Albin Carlsson, även om kopplingen är betydligt starkare till #19 William Quist samt #21 Lucas Sandström.

Matchen på fredag sänds via webben på C More Live och på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchbiljetter hittar du HÄR.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Följande träningstider gäller för den kommande veckan:

Måndag: kl. 11.00 – 13.00

Tisdag: kl. 11.00 – 13.00

Onsdag: –

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 12.00 (matchvärmning)

Lördag: –

Söndag: kl. 10.00 – 11.30

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher mot i tur och ordning Pantern och sedan då Almtuna?? Fältet som vanligen tämligen fritt..

* * *

Dessa spel och odds hittar du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: