Veckans matcher & träningar

Ny hårt matchvecka väntar. Förra veckans två matcher blir tre matcher den kommande veckan och således hela nio poäng i jakten på slutspel. När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

 

 

Dag: Måndag 29 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: IK Oskarshamn

Skämtmässigt kan vi säga en riktigt lång back-to-back då vi ju mötte Oskarshman i fredags med en tung strafförlust i som resultat. Tabellfemman IKO är ligans sjätte bästa bortalag genom sina sju trepoängare och totalt 29 poäng på 20 matcher. Ligasjuan och hemmalaget Björklöven skuggar bara tre poäng bakom och har på hemmaplan vunnit tio av 18 matcher. och tagit poäng i fem av de sex senaste på just hemmaplan. Oskarahamn å sin sida har poäng i de senaste sex matcherna.

Så här långt under säsongen har vi tagit fyra av nio möjliga poäng mot Oskarshamn via 1-6 på bortaplan och därefter finfina 5-1 hemma i A3 Arena och så då 2-3 efter straffar i fredags.

På temat Green Connection hittar vi hos Oskarshamn backen vi nu verkligen känner till, Marcus Björk som ju svarade för ett hattrick i fredags.

Matchen på onsdag sänds på C More Live samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchbiljett köper du för övrigt HÄR.

* * *

Dag: Onsdag 31 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: BIK Karlskoga

På onsdag väntar nu hemmamatch då vi gästas av trettondeplacerade BIK Karlskoga som ikväll slog Södertälje med matchens enda mål. BIK är formstarkt som tagit poäng i fem av sina sex senaste matcher. BIK är dock ligans tredje sämsta bortaplan som bara tagit två trepoängare på 21 matcher, men väl sju oavgjorda. Björklöven ligger som sagt på sjunde plats och har på hemmaplan vunnit tio av 18 matcher och tagit poäng i fem av de sex senaste på just hemmaplan.

Så här långt under säsongen har vi tagit varsin seger på respektive hemmaplan samt att BIK vann den senaste nere i Nobelhallen efter straffar.

På temat Green Connection hittar vi hos BIK backen Rasmus Bengtsson.

Matchen på onsdag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag 26 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: Tegera Arena

Motståndare: Leksands IF

På fredag ska vi så möta tabelltvåan Leksand som har två raka 4-1 segrar mot Västervik. Dalalaget form god med nio poäng på de fem senaste matcherna och som hemmalag är Leksand riktigt bra och är näst bäst efter Timrå med hel 44 inspelade poäng på 21 matcher. Björklöven har å sin sida tagit poäng i fyra av sina fem senaste bortamatcher och åtta i bortastatistiken med 25 poäng på 21 matcher, men dock endast fem fullpoängare.

Så här långt under säsongen har vi vunnit de två inledande mötena med Leksand. 6-3 och 4-0 hemma samt tog poäng i bortamötet som Leksand till slut vann efter straffar.

Innan mötet på fredag kommer Leksand på onsdag att hinna med att möta Södertälje på på bortaplan.

På temat Green Connection hittar vi hos Leksand forwarden Tobias Forsberg, som ju säsongen 08/09 gjorde 6 matcher på lån från Modo.

Matchen på fredag sänds via webben på C More Sport och på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Inga träningstider finns ännu för den kommande veckan, men kan antas se ut som följer:

Måndag: kl. 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Tisdag: kl. 11.00 – 13.00

Onsdag: kl. 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans tre matcher mot i tur och ordning Oskarshamn, BIK Karlskoga och Leksand?? Fältet som vanligen tämligen fritt..

* * *

Dessa spel och odds hittar du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: