Veckans matcher & träningar

Efter 2-4 uppe i Coop Norrbotten Arena mot Asplöven och då rätt svidande 1-2 (straffar) hemma mot Leksands IF i fredags är det så dags för en ny vecka, med nya härlig utmaningar.

Som vi SKREV i lördags lite av delårsbokslut efter 13 omgångar även om vi numer släpar efter med hela två matcher. Men vi kör vidare likt föregående säsong med att skriva om veckans matcher, den match vi valt som veckans match och som vi hoppas kunna plussa en aning.

Som vanligt lägger vi även in bokade träningstider för den som vill spana in grabbarna på eventuella träningar.

* * *

Veckans match

Dag: Tisdag 20 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Timrå IK

I morgon tisdag dags för veckans match då vi tar emot Timrå IK hemma i T3 Center. Timrå föll nu senaste i går mot Leksand med 1-3 och spelade i fredags 2-1 (straffar) hemma mot Asplöven HC.

Timrå har så här långt sex inspelade poäng på bortarink och målskillnaden 10-13. Under fjolårssäsongen vann vi hemma i T3 Center med först 3-1 respektive 2-1 i andra matchen sedan #28 Sandström avgjort på straffar.

Timrå har så här långt totalt 16 p (28-36 i målskillnad) på sina spelade 14 matcher.

* * *

Dag: Torsdag 22 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: Metallåtervinning Arena

Motståndare: Almtuna IS

På torsdag dags för ny bortamatch i arenan med coolaste namnet ever.. eller? För motståndet står Almtuna IS som trots segerns mot oss i T3 Center inlett lite knackigt. Almtuna föll nu senast i går hemma mot Asplöven HC med 2-3 (s.d.) och kommer innan torsdag dessutom hinna möta Leksands IF i Tegera Arena.

Almtuna har så här långt 10 inspelade poäng på hemmarink och målskillnaden 15-21. Under fjolårssäsongen föll vi i första mötet 1-5 och vann det andra efter straffar där #28 Sandström först kvitterat i PP och sedan satt den avgörande straffen.

Almtuna har så här långt totalt 17 p (29-38 i målskillnad) på sina spelade 14 matcher.

* * *

Dag: Lördag 24 oktober

Tid: kl. 16:00

Plats: Malmö Isstadion

Motståndare: IK Pantern

På lördag dags för ny bortamatch under en lite roadtrip som inleddes i torsdags och avslutas kommande måndag och mötet med VIK Västerås. För motståndet denna dag svarar nykomlingen IK Pantern som inlett säsongen överraskande piggt. IK Pantern vann nu senast i lördags hemma mot IF Sundsvall Hockey med 1-0 och kommer innan lördag dessutom hinna möta både Mora IK (b) samt Asplöven HC hemma i Isstadion.

IK Pantern har så här långt 13 inspelade poäng på hemmarink och målskillnaden 15-18. Laget har vidare totalt tagit 21 p (28-32 i målskillnad) på sina spelade 14 matcher.

* * *

Så här tränar Björklöven under kommande vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Onsdag: 11.00 – 13.00

Torsdag: –

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Matchbiljett mot Timrå köper du genom att klicka HÄR och tänker du köpa denna eller någon annan match via cmore.se bör du göra det genom att köpa via DENNA länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: