Veckans matcher & träningar

Veckan som gick bjöd på endast en match, men vilken match sen? 4-0 hemma mot Leksand och nu väntar två matcher den kommande veckan och således en chans till sex mycket välbehövliga poäng.

När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

 

 

Dag: Onsdag 27 december

Tid: kl. 19:00

Plats: Ljungby Arena

Motståndare: Troja/Ljungby

Hemmalaget Troja/Ljungby, för närvarande på en 13:e plats i hockeyallsvenskan, har två trepoängare på de fem senaste och totalt sju poäng på dessa matcher, men imponerat rejält i de tre senaste matcherna. Troja är förvisso seriens näst sämsta lag med 20 poäng på 14 hemmamatcher och endast fyra trepoängare. Björklövens facit som bortalag är inte på något sätt bättre, 15 poäng på lika många matcher och endast tre fullpoängare.

Så här långt under säsongen har vi tagit sex av sex möjliga poäng mot Troja via 4-1 på bortaplan och 5-2 i första hemmamötet. I bägge mötena har Fredric Andersson, Axel Ottosson och Marcus Jonsson gjort mål. Heta tips på målskyttar även i detta möte?

På temat Green Connection hittar vi Jonathan Nielsen, som provspelade hos oss under Mats waltin och Jesper Thörnberg som inte kräver någon större presentation. De båda gjorde ju mål i mötet i Umeå och vi hoppas att släkten är värst inte upprepar sig.

Matchen på måndag sänds på C More Hockey samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

***

 

Dag: Lördag 30 december

Tid: kl. 18:00

Plats: Fjällräven Center

Motståndare: MODO Hockey

I vanlig ordning står vi inför en sk. sexpoängsmatch i hockeyallsvenskan. Denna gång sjundeplacerade MODO som tar emot åttondeplacerade Björklöven. Hemmalagets form är tveksam då man förlorat sina två senaste matcher mot bottenlag, bägge på hemmaplan. Björklöven är i bra form och tagit ått av nio möjliga poäng på sistone.

Så här långt under säsongen har vi även här tagit sex av sex möjliga poäng mot Modo via två x 3-2.

Ifjol föll vi ju i det första mötet i Fjällräven efter straffar med 4-3 men revanscherade oss med en härlig 5-3 seger i det andra mötet. Hemma vann vi ju en och föll i en, men ett litet historiskt övertag finns, både på isen och på läktaren. Hur blir det den här gången? Noterbart är att Fredric Andersson gjort mål i de bägge mötena denna säsong och så är även fallet med ex-Modo-iten Austin Farley, så här snackar vi potentiell ”Släkten är värst”.

Dock kan vi ju få äta upp ett sånt uttalande då vi på temat Green Connection i Modo finner inlånade backen #33 Anton Öhman (från Marklunds) samt forwarden #19 Tobias Forsberg som lånades in från MODO för totalt 15 matcher under säsongerna 07/08 samt 08/09.

Matchen på lördag sänds på C More Live, Sportkanalen samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under den kommande veckan:

Måndag: –

Tisdag: 19.00 – 20.30

Onsdag: –

Torsdag: 15.15 – 16.15 (B-Hallen, reklamläggning A-hallen 8.30 – 17.30)

Fredag: kl. 11.00 – 13.00

Lördag: kl. 10.00 – 11.00 (Matchvärmning)

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans match och då den mot Troja/Ljungby och Modo?? Fältet som vanligen tämligen fritt..

***

Dessa spel och odds hittar du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: