Veckans matcher & träningar

När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

 

Dag: Onsdag 6 december

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Almtuna IS

5:e placerade Almtuna kommer närmast från en övertidsseger borta mot SSK men har ofta svårt uppe i Umeå och T3 Center, visserligen seger senast med 5-1 men det är också den enda segern under de tre senaste säsongerna. Hemmalaget Björklöven föll senast hemma med 1-6 mot Västervik men är alltjämt ligans sjätte bästa hemmalag via 21 p (35-28) medans Almtuna är ligans sjätte bästa bortalag med 17 p och målskillnaden 25-36.

Formmässigt klar fördel gästerna, fyra segrar att jämföras med vår enda och den mot AIK.

Förra säsongen vann vi varsin i T3 Center.

Matchen på onsdag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt gå på matchen men ännu inte köpt biljett kan du göra det HÄR.

* * *

Dag: Lördag 9 december

Tid: kl. 18:00

Plats: NHK Arena

Motståndare: Timrå IK

Timrå ligger i skrivande stund på första plats i tabellen kommer närmast från en seger (4-1) hemma mot MODO. Timrå är dessutom seriens näst bästa hemmalag med sju segrar på elva försök samt målskillnaden 27-20. Vi kontrar med att vara ligans åttonde bästa bortalag med fyra segrar på 12 försök. Med 14 poäng och målskillnaden 27-40 ligger vi alltså på plats 8 i bortatabellen.

Formmässigt klar fördel för Timrå, tre segrar att jämföras med vår enda och den mot AIK. Laget har dessutom två raka segrar och man har inte heller förlorat efter 60 min på de fyra senaste matcherna.

Innan matchen på lördag ska vi enligt ovan på onsdag möta Almtuna på hemmaplan samtidigt som Timrå redan i morgon tar sig an Troja-Ljungby, även det på bortaplan och därefter väntar Västervik på onsdag.

Matchen på lördag visas på C More Live och sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under den kommande veckan:

Måndag: kl. 11.00 – 13.00

Tisdag: kl. 11.00 – 13.00

Onsdag: kl. 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 13.00

Lördag: kl. 09.30 – 11.00 (Matchvärmning)

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher och då de mot Almtuna och Timrå IK?? Fältet som vanligen tämligen fritt..

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

3 thoughts on “Veckans matcher & träningar

 • 3 december, 2017 kl. 17:16
  Permalänk

  Kört! Med tanke på hur det ser ut med Backman och Fredde. De är helt enkelt för viktiga. De spelare som ersätter är på tok för dåliga.

  Svar
 • 3 december, 2017 kl. 19:23
  Permalänk

  De blir väl som förra veckan.
  Bra match mot Timrå o skitdåligt mot Almtuna. Fast så mycket sämre än matcherna mot Tingsryd o Västervik kan de väl inte spela

  Svar
 • 4 december, 2017 kl. 07:04
  Permalänk

  Gissar Almtuna vinner med 5-2 ikväll och Timrå vinner med 6-1.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: