Veckans matcher & träningar

När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

 

Dag: Onsdag 29 november

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: AIK

6:e placerade AIK kommer närmast kommer från en förlust med 1-3 hemma mot Leksand och har totalt tagit sex poäng på de fem senaste matcherna.Vår form är något liknande med sju poäng på lika många matcher. AIK är dock seriens just nu bästa bortalag med sex segrar på tio försök (målskillnad 32-22). Vi har så här långt sex trepoängare på nio hemmamatcher med målskillnaden 30-21 som just nu ger en niondeplats i en väldigt haltande hemmatabell.

AIK är inte en favoritmotståndare alls för Björklöven just nu. Vi vann förvisso en av hemmamötena ifjol med 3-2 men det är enda segern i de åtta senaste mötena. Rent historiskt har lagen mötts 41 gånger där AIK leder med 24-16 och en oavgjord.

Matchen på onsdag sänds på C More Sport, Sportkanalen samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Lördag 2 december

Tid: kl. 15:15 OBS tiden!

Plats: T3 Center

Motståndare: Västervik IK

Västervik ligger i skrivande stund plats tolv i tabellen kommer närmast från en förlust (1-2) borta mot Oskarshamn. Västervik är seriens sämsta bortalag med endast en seger på elva försök samt målskillnaden 19-34. Vi har har som sagts ovan så här långt sex trepoängare på nio hemmamatcher med målskillnaden 30-21 som just nu ger en niondeplats i en väldigt haltande hemmatabell. Västervik har tagit nio poäng på de fem senaste matcherna , alla på hemmaplan.

Ifjol föll vi i bägge hemmamatcherna med 0-4 och 1-5 och har bara vunnit en av fem möten med Västervik sedan de gick upp i hockeyallsvenskan.

Innan matchen på lördag ska vi enligt ovan på onsdag möta AIK på hemmaplan samtidigt som Västervik tar sig an Södertälje, även dom på hemmaplan.

Matchen på fredag sänds via webben på C More Live och C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under den kommande veckan:

Måndag: kl. 11.00 – 13.00

Tisdag: kl. 11.00 – 13.00

Onsdag: kl. 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 13.00

Lördag: kl. 09.30 – 10.30 (Matchvärmning)

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher och då de mot Pantern och Tingsryd AIF?! Fältet som vanligen tämligen fritt..

 

 

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

One thought on “Veckans matcher & träningar

  • 26 november, 2017 kl. 14:14
    Permalänk

    Med andra ord 1 bra match mot AIK och en plattmatch ala Björklöven mot Västervik

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: