Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med tre poäng via 3-2 mot MODO och 1-2 mot HC Vita Hästen hemma i dag väntar ytterligare två matcher den kommande veckan och således två chanser till ytterligare sex poäng.

När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

 

Dag: Onsdag 22 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Malmö Isstadion

Motståndare: IK Pantern

5:e placerade Pantern kommer närmast kommer från en förlust med 1-2 borta mot Leksand. Skånelaget noterar en skaplig form med sex poäng på de fem senaste matcherna. Här kontrar vi med tio poäng på våra fem senaste. På hemmaplan har Pantern åtta segrar på tio försök (målskillnad 35-24) och genom det en förstaplats i hemmatabellen. Vi har så här långt tre trepoängare och en tvåpoängare av de tio bortamatcher vi spelat och via målskillnaden 22-31 ligger vi med det på plats sju i bortatabellen.

Förra och då förra säsongen idel hemmasegrar för Pantern i mötena med Björklöven och när skåne-laget dessutom vann säsongens första möte i T3 Center chans till revansch på onsdag. Sedan ingen direkt munter statistik när Pantern så här långt dessutom vunnit sju av våra nio möten.

Matchen på onsdag sänds på C More Live samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag 24 November

Tid: kl. 19:00

Plats: Nelson Garden Arena

Motståndare: Tingsryd AIF

Tingsryd som i skrivande stund ligger på plats tolv i tabellen kommer närmast från en klar förlust (1-5) borta mot Västervik. TAIF är ligans 12:e bästa hemmalag via sex segrar på åtta försök samt målskillnaden 19-29. Vi har så här långt två trepoängare och en tvåpoängare av de tio bortamatcher vi spelat och via målskillnaden 22-31 ligger vi med det på plats sju i bortatabellen.

Ifjol vann vi det första bortamötet med 6-2, där vi också innan det vunnit på bortaplan.

Innan matchen på fredag ska vi enligt ovan möta Pantern på bortaplan på onsdag samtidigt som Tingsryd möter BIK Karlskoga hemma i Nelson Garden Arena.

Matchen på fredag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under den kommande veckan:

Måndag: kl. 11.00 – 13.00

Tisdag: kl. 11.00 – 13.00

Onsdag: kl. 11.00 – 12.30 (Matchvärmning)

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher och då de mot Pantern och Tingsryd AIF?! Fältet som vanligen tämligen fritt..

 

 

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: