Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med sex maximala poäng via 3-2 mot Södertälje och 5-2 mot Troja/Ljungby väntar ytterligare två matcher den kommande veckan och således två chanser till sex nya poäng.

När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

 

Dag: Fredag 17 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Fjällräven Center

Motståndare: Modo Hockey

Sjundeplacerade Modo kommer närmast kommer från en seger med 2-4 förlust borta mot Leksand. Övikslaget har efter sin rekordstreak på fem raka förluster nu börjat rada upp ett antal segrar och har tagit 12 poäng på de senaste fem matcherna. Här kontrar vi med 10 poäng på våra fyra senaste. På hemmaplan har Modo fyra segrar på åtta försök (målskillnad 25-21) och genom det en åttonde plats i hemmatabellen. Vi har så här långt två trepoängare och en tvåpoängare av de nio bortamatcher vi spelat och via målskillnaden 19-29 ligger vi med det på plats nio i bortatabellen.

Under förra säsongen fick vi ju uppleva en riktigt folkfest då över 1500 lövare invaderade Fjällräven Center. Hur många åker dit denna gång? Facit resultatmässigt var varsin seger hemma respektive borta.

Matchen på måndag sänds på C More Sport samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Söndag 19 November

Tid: kl. 16:00

Plats: T3 Center

Motståndare: HC Vita Hästen

Vita Hästen som i skrivande stund ligger på plats 10 i tabellen kommer närmast från en 1-4 förlust mot BIK Karlskoga i förr så fruktade Nobelhallen. Vi är ligans tredje bästa hemmalag via sex segrar på åtta försök samt målskillnaden 29-19. Gästerna kontrar med att vara ligans 12:e bästa bortalag med tre segrar på sju matcher, men utan trepoängare och detta har då sammanlagt gett sju poäng.

Ifjol vann vi det första första hemmamötet med 6-2, där vi också innan det vunnit på bortaplan. Sen var det Hästens tur att vinna hemma respektive borta.

Innan matchen på söndag ska vi enligt ovan möta Modo på bortaplan samtidigt som borta i Scaniarinken samtidigt som Hästen på onsdag möter Leksands IF på hemmaplan.

Matchen på fredag sänds via på C More Sport samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt se matchen på plats men ännu inte köpt biljett gör du det HÄR.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under den kommande veckan:

Måndag: kl. 11.00 – 12.30

Tisdag: kl. 11.00 – 13.00

Onsdag: kl. 11.00 – 13.00

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Lördag: kl. 10.15 – 11.45 (B-hallen)

Söndag: kl. 09.45 – 10.45 (Matchvärmning B-hallen)

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher och då de mot Modo och Vita Hästen?! Fältet som vanligen tämligen fritt..

 

 

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

One thought on “Veckans matcher & träningar

  • 13 november, 2017 kl. 10:09
    Permalänk

    ”Sjundeplacerade Modo kommer närmast kommer från en seger med 2-4 förlust borta mot Leksand. ” Den meningen går inte riktigt ihop.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: