Veckans matcher & träningar

Efter veckans trendbrott hemma mot BIK Karlskoga och sedan den finfina insatsen borta mot Leksand i Tegera Arena, väntar en vecka där vi står inför två nya matcher och således två chanser till sex nya poäng.

När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

Dag: I morgon måndag 6 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Scaniarinken

Motståndare: SSK

På plats 10 hittar vi numera klassiska Södertälje som efter tränarbytet kommit i gång och som närmast kommer från en seger med 5-2 borta mot Tingsryds AIF. Laget är formstarkt och har tagit 12 poäng på de senaste fem matcherna, här kontrar vi med fyra poäng på våra fem senaste. På hemmaplan har SSK så här långt tre segrar på sju försök (målskillnad 15-17) och genom det en 13:e plats i hemmatabellen. Vi har så här långt en trepoängare och en tvåpoängare av de sju bortamatcher vi spelat och via målskillnaden 16-27 ligger vi med det på plats 12 i bortatabellen.

Under förra säsongen blev det idel bortasegrar nr vi mötte Södertälje SK, mötena i Scaniarinken slutade 0-3 respektive 3-5. Målskyttar i det första mötet #51 Bull, #7 Lindquist samt #16 LEJ och i det andra mötet var målskyttarna #36 Hamill, #57 S Andersson, #14 Murphy, #7 Lindquist samt #8 Pukka.

Matchen på måndag sänds på C More Sport samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag 10 November

Tid: kl. 18:30

Plats: T3 Center

Motståndare: IF Troja-Ljungby

Nykomlingen Troja som i skrivande stund ligger på plats 12 i tabellen kommer närmast från en straffseger borta mot BIK Karlskoga i fruktade Nobelhallen med 3-2. Avgörande straff från Tor Immo som även noterades för ytterligare ett mål i matchen. I samband med matchen på fredag kommer klubben även hylla guldlaget från 1987. Här är vi i skrivande stund ligans tredje bästa hemmalag via våra fem segrar på sju försök samt målskillnaden 24-17 på dessa sju matcher i T3 Center. Gästerna kontrar med att vara ligans 9:e bästa bortalag med tre segrar på sju matcher, detta har då sammanlagt gett 9 poäng.

Lagen möttes inte ifjol då Troja-Ljungby då spelade i Hockeyettan.

Innan matchen på fredag ska vi enligt ovan i morgon möta SSK borta i Scaniarinken samtidigt som Troja-Ljungby på onsdag möter Leksands IF på hemmaplan.

Matchen på fredag sänds via på C More Sport samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt se matchen på plats men ännu inte köpt biljett gör du det HÄR.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under den kommande veckan: (tyvärr har sidan legat nere under dagen)

Måndag: kl.

Tisdag: kl.

Onsdag: kl.

Torsdag: kl.

Fredag: kl.

Lördag: kl.

Söndag: kl.

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher och då de mot klassiska Södertälje SK och nykomlingen IF Troja-Ljungby?! Fältet som vanligen tämligen fritt..

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: