Veckans matcher & träningar

Efter förra veckans fyra matcher med två segrar mot bl.a. Quists Almtuna, efter setsegern mot Tingsryd står vi nu inför en ny vecka med två matcher. Det innebär samtidigt så klart sex möjliga poäng. Sedan då en del träningar också!

När spelar vi och vilka kommer vi möta?

Dag: Onsdag 18 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: Hovet

Motståndare: AIK

7:e placerade AIK kommer närmast från en seger med 3-0 borta mot Åkerbloms Leksands IF. På hemmaplan så här långt två segrar på fyra försök (målskillnad 12-13) och genom det på plats elva i hemmaligan. På samma sätt har vi två bortasegrar på fyra försök och med målskillnaden 13-12 ligger vi så här långt femma i bortatabellen.

Under förra säsongen förlorade vi det inledande mötet med AIK på Hovet med 1-5 efter det att Thelin gett AIK ledningen efter bara 19 sek, #28 Sandström satte tröstpucken. I vårt nästa bortamöte föll vi med 3-2 efter det att Sandberg avgjort i förlängningen. Målskyttar den gången #57 S Andersson samt då nämnde #28 Sandström.

Matchen på onsdag sänds på CMore Hockey samt via webben på CMore.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt se matchen på plats och ännu inte köpt biljett gör du det HÄR.

* * *

Dag: Fredag 20 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: Plivit Trade Hallen

Motståndare: Västerviks IK

11:e placerade Västervik kommer närmast från en straffseger 4-3 hemma mot IK Oskarshamn. Hemma i Plivit Trade Hallen så här långt tre segrar på fem försök (målskillnad 12-9) och genom det på plats fem i hemmaligan. På samma sätt har vi två bortasegrar på fyra försök och med målskillnaden 13-12 ligger vi alltjämt femma i bortatabellen.

Under förra säsongen förlorade vi det inledande mötet med nykomlingen Västervik i Plivit Trade Hallen med 3-2 efter det att backarna #12 Pavel och #16 LEJ gjort våra mål. I vårt nästa bortamöte vann vi med 3-1 och det var också de enda tre poängen vi tog mot Västervik förra säsongen, hemma i T3 Center föll vi två gånger om. Målskyttar den gången #12 Pavel, #28 Sandström samt #14 Murphy.

Innan matchen på fredag ska vi enligt ovan möta AIK på Hovet samtidigt som Västervik spelar mot Södertälje SK i Scaniarinken.

Matchen på fredag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt se matchen på plats och ännu inte köpt biljett gör du det HÄR.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: kl. 11 – 13

Tisdag: 11 – 13

Onsdag: –

Torsdag: kl. 11 – 13

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher och då de mot AIK och Västervik?! Fältet som vanligt fritt..

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att kolla in oddsen..

6 thoughts on “Veckans matcher & träningar

 • 16 oktober, 2017 kl. 11:21
  Permalänk

  Kommer att stötta laget från bortastå på fredag. Hoppas på seger denna gången med. Hoppas också att Pukka, Messy och Granlund är friska. Gärna Murphy också.

  Svar
 • 16 oktober, 2017 kl. 13:39
  Permalänk

  Kan inte få fram summan på supporter spelaren!

  Svar
  • 17 oktober, 2017 kl. 10:47
   Permalänk

   Pröva skriva in Föreningsinsamling eller Zohero i sökfältet då kommer du till sidan

   Svar
 • 16 oktober, 2017 kl. 15:43
  Permalänk

  Har de alltså bara tre träningar denna vecka?
  Någon rapport från dagens träning eller tänkta rapporter från tisdag/onsdag träningen? Tänkte närmast på om Murphy är tillbaka och hur det går med Emmerdahl?

  Svar
  • 16 oktober, 2017 kl. 21:22
   Permalänk

   Dom har ju resdag och match på onsdag och match på fredag och så ska dom ta sig hem från Västervik så det blir nog svårt att hinna träna mer. Jag är inte helt säker men om jag förstått det rätt så åker dom inte hem mellan matcherna utan det blir en liten roadtrip så torsdags träningen blir på annan ort.

   Svar
 • 17 oktober, 2017 kl. 00:04
  Permalänk

  Åkerbloms Leksand? Han fick sparken innan den matchen haha
  Inte ens gatustensförsäljarna klarar Åkerbloms idè om ishockey

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: