Veckans matcher & träningar

Äntligen premiär till veckan och riktiga poäng som står på spel. Fagervall har pratat om att det nu är skarpt läge och egentligen spelar väl förlusterna nu mot vare sig Marklunds eller Luleå någon egentlig roll. På samma sätt som den sköna segern mot MODO i Fjällräven Center.

Nu väntar hursom en ny vecka med bl.a. den efterlängtande premiären, totalt två matcher och sex möjliga poäng.

När spelar vi och vilka kommer vi möta?

Dag: Tisdag 19 september

Tid: kl. 19:00

Plats: Nobelhallen

Motståndare: BIK Karlskoga

Under försäsongen har BIK Karlskoga vunnit fem av sju matcher, sedan lär det framöver visa sig vad bl.a. de två segrarna vad norskt motstånd egentligen vad värt. I genrepet förlust med 3-4 borta mot Vita Hästen.

Under förra säsongen vann vi ett av mötena borta mot BIK Karlskoga med 1-0 för att sedan förlora nästa med 2-4 borta i Nobelhallen. I båda mötena noterar jag Lucas Sandström som målskytt, vem eller vilka kliver fram på tisdag?

När BIK Karlskogas coach Thermell på upptakträffen skulle tippa Löven inför säsongen sa han ”övre halvan” och den spelare han möjligen var intresserad av var #18 Ottosson.

Matchen på tisdag sänds för övrigt på C More Live samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Fredag 19 september

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Leksands IF

På fredag i säsongens hemmapremiär möter vi i T3 Center ständiga återtåget och återigen ligafavoriten (!?!?) Leksands IF som under försäsongen vunnit två av sina blott fem matcher, sedan lär det framöver visa sig vad det betyder med mängden träningsmatcher. Lite intressant ändå att Leksand som likt Pantern (6 matcher) spelat så få matcher medans ex.vis. Vita Hästen, Tingsryd samt Västervik spelat tio matcher. I genrepet borta mot Timrå föll man med 1-4.

Under den förförra säsongen när vi lirade i samma liga som Leksand förlorade vi båda mötena hemma i T3 Center mot Leksand på straffar med 1-2 för att sedan förlora nästa med 2-3. Båda alltså på samma sätt. I båda mötena noterar jag hursom Kim Karlsson som målskytt, vem eller vilka kliver fram på fredag?

När Leksands (och vår f.d.) coach Åkerblom på upptaktsträffen skulle tippa Löven inför säsongen sa han plats 4 och den spelare han möjligen var intresserad av var #7 Lindquist. Här lät det dock som det var flera killar som var intressanta då han tyckte laget allt jämt är spännande och har stor potential.

Innan mötet på fredag hinner Åkerbloms Leksands på onsdag möta Waltins Södertälje SK hemma i Tegera Arena.

Matchen på fredag sänds för övrigt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt köpa biljett till på fredag, men ännu inte gjort det gör du det HÄR.

Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: kl. 11 – 13

Tisdag: –

Onsdag: kl. 11 – 13

Torsdag: kl. 11 – 13

Fredag: kl. 11 – 12 (matchvärmning), Leksand värmer btw kl. 10 – 11

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför premiären och veckans två matcher..?! Fältet som vanligt fritt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: