Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med två matcher som givit…väntar nu en ny vecka med hela tre matcher och nio möjliga poäng. Med andra ord nu dags för nya utmaningar och nya möjligheter. En lövare kommer aldrig ge upp!

Dag: Måndag 20 februari

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: BIK Karlskoga

BIK Karlskoga är i skrivande stund seriens sjunde bästa bortalag med nio segrar på 23 matcher, med 30 inspelade poäng och en målskillnad på 64-58. Vi kontrar för övrigt med att efter de nu sex raka förlusterna i T3 Center vara seriens 12:e bästa hemmalag med ynka 31 poäng på 22 matcher och en målskillnad på 68-86.

Vi har mötts tre gånger den här säsongen där vi vann som sagt vann den första matchen i Karlskoga med 1-0 i omgång 8, föll blytungt med 0-6 hemma i T3 Center i omgång 21 och föll även senast i Nobelhallen med 2-4.

Matchen på måndag sänds på C More Sport eller via webben på cmore.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt köpa biljett till på fredag gör du det HÄR.

* * *

Dag: Onsdag 22 februari

Tid: kl. 19:00

Plats: NHK Arena

Motståndare: Timrå

På onsdag möter vi Timrå för fjärde gången och sista gången denna säsong. TIK är seriens femte bästa hemmalag med 14 segrar på 24 matcher, med 44 inspelade poäng och en målskillnad på 69-52. Vi kontrar för övrigt med att vara seriens 12:e bästa bortalag med 26 poäng på 23 matcher och en mindre smickrande målskillnad på 53-73 trots alla fina bortaskalper på sistone.

Under säsongen har vi mötts tre gånger, först hemma i T3 Center där vi segrade med 4-3, där bl.a Lucas Ekeståhl-Jonsson hade tre assists och sedan i NHK Arena där Timrå drog det längsta strået och vann med 4-2. Senaste mötet vann ju Timrå i T3 Center med 2-3 efter förlängning, ni vet matchen som vi bara skulle städa av vid 2-1 och PP med tå minuter kvar?

Innan mötet på onsdag hinner Timrå i kväll möta Södertälje SK på bortaplan.

Matchen på onsdag sänds på CMore Sport samt på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

BILD

* * *

Dag: Lördag 25 februari

Tid: kl. 16:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Almtuna IS

På lördag är det så dags för säsongens näst sista hemmamatch i grundserien när vi gästas av Uppsalalaget Almtuna IS. AIS ligger seriens åttonde bästa bortalag med elva segrar på 24 matcher, med 29 inspelade poäng och en målskillnad på 74-72 Vi är i skrivande stund seriens 12:e bästa hemmalag med 31 poäng på 23 matcher och en målskillnad på 68-86, men möter ju BIK Karlskoga hemma ikväll då den statistiken kommer att ändrar på ett eller annat sätt.

Vi har mötts tre gånger den här säsongen där vi föll 1-2 borta men vann med 6-4 hemma i T3 Center, varpå AIS vann möte tre med 4-3 på hemmaplan i januari.

Innan mötet på lördag hinner Almtuna på onsdag möta Södertälje SK på hemmaplan.

Matchen på fredag sänds på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt köpa biljett till på lördag gör du det HÄR.

**

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: kl. 11 – 12 (matchvärmning), 10 – 11 (matchvärmning BIK Karlskoga)

Tisdag: kl. 11 – 13

Onsdag: kl. 11 – 12

Torsdag: –

Fredag: kl. 11 – 13

Lördag: kl. 09.30 – 10.30 (matchvärmning)

Söndag: kl. 09.30 – 11:00

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher..?! Fältet som vanligt fritt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: