Veckans matcher & träningar

Efter en omvälvande vecka med tung förlust och härligt seger . Nu stundar en ny vecka med två nya matcher, dels serieledande BIK Karlskoga, men också Timrå på självaste fredag den 13:e. Med andra ord nu dags för nya utmaningar och nya möjligheter.

Dag: Onsdag 11 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: Nobelhallen

Motståndare: BIK Karlskoga

Sjävklart hade jag gärna sett ett annat motstånd än BIK Karlskoga efter segern mot Modo helt enkelt för att se hur vi står oss just nu. En derbyseger som självklart statt bra, men var det just pga av att det var derby som höjde laget? Efter 1-5, 1-5, 0-6 så är man förstås inte säker på att laget är ute ur dvalan och det kan vara svårt att veta även efter denna matchen. Hur som, serieledande BIK Karlskoga är i skrivande stund seriens bästa hemmalag med 14 segrar på 16 matcher, med 41 inspelade poäng och en målskillnad på 24-24. Snacka om att Nobelhallen är deras borg, MEN det enda laget som åkt från Karlskoga med tre poäng i bagaget är ju faktiskt vi i Björklöven som i omgång 8 vann med matchens enda mål. Stor hjälte då var förstås målskytten Lucas Sandström, men givetvis också Adam Werner i kassen som förvisso bara motade 17 skott, men höll nollan. Vi kontrar för övrigt med att vara seriens 13:e bästa eller för den delen nästa sämsta bortalag med ynka 14 poäng på 16 matcher och en målskillnad på 29-51.

Vi har mötts två gånger den här säsongen där vi vann som sagt vann den första matchen i Karlskoga med 1-0 samt hemma i T3 Center i omgång 21, ni vet den där matchen som var vår enda hemmaförlust bland ett tiotal? Resultatet har vi givetvis redan glömt.

Matchen på onsdag sänds på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Fredag 13 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Timrå IK

Dags för ytterligare en fredagsmatch i T3 Center då i skrivande stund tabellfemman Timrå gästar oss. Under säsongen har vi mötts två gånger, först hemma i T3 Center där vi segrade med 4-3, där bl.a Lucas Ekeståhl-Jonsson hade tre assists och sedan i NHK Arena där Timrå drog det längsta strået och vann med 4-2. och hade 3-0 redan efter 14 min.

Timrå är som sagt just nu tabellfemma och är ligans tionde bästa bortalag med 20 inspelade poäng på 16 försök och en målskillnad på 32-40. Vi kontrar med att vara seriens sjunde bästa hemmalag med 30 poäng på 17 matcher och en målskillnad på 60-64.

Innan mötet på fredag hinner Timrå dessutom redan ikväll möta Mats Waltins SSK hemma i NHK Arena.

Matchen på fredag sänds på CMore Sport samt på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt köpa biljett till på fredag, och om det nu finns några kvar gör du det HÄR.

Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11:00 – 13:00

Tisdag: 11:00 – 13:00

Onsdag: –

Torsdag: 14:00 – 15:30

Fredag: 11:00 – 12:00 (Matchvärmning)

Lördag: –

Söndag: 10.00 – 11.30

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: