Veckans matcher & träningar

Förra veckan bjöd på två bortamatcher med ett hyggligt resultat, seger borta mot SSK med 3-0 och sedan en knapp förlust mot nykomlingen Västervik som vi därmed tyvärr inte fick revansch på. Nu står vi inför en ny vecka med nya utmaningar med två nya matcher.

Dag: Onsdag 16 november

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: HC Vita Hästen

Vi tar nya tag mot att förbättra vårt hemmafacit än mer. Efter två raka bortamatcher i förra veckan var det 3-2 hemma mot AIK som var vår senaste hemmamatch.

Vita Hästen, som just nu ligger näst sist i tabellen, ligger på plats 12 i bortatabellen med endast två segrar på sex försök med en målskillnad på 10-12. Vi har å andra sidan numer gjort hela 32 mål på nio hemmamatcher och med fem segrar som resultat. Inte så fel om vi kan få T3 Center till vår gröngula borg och vårt näste.

Sedan återkomsten till HockeyAllsvenskan och det att Hästen avancerade till säsongen 14/15 har mötena i T3 Center slutat enligt följande och då med våra siffror först:

15/16 3-0, 2-1

14/15 3-1, 3-1

Dessa resultat borgar så klart sett till historien för goda chanser till tre nya poäng, men jobbet ska alltid göras och det såg vi väl senast mot Västervik att när vi fuskar lite och tummar på detaljer kommer vi inte heller att vinna. Klart vi ska glädjas över poängen och våra segrar, men vi har inte råd att bli bekväma och inte vara beredd att göra jobbet.

Matchen sänds på webben via CMore.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Fredag 18 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Fjällräven Center

Motståndare: MODO Hockey

På fredag väntar ny bortamatch och denna gång blir det degraderade MODO som kommer stå för motståndet. MODO ligger just nu på plats nio i tabellen och går klart sämre än vad vi på bloggen tippade inför säsongen. Detta trots att man har helt andra ekonomiska resurser med tanke på fallskärmen för lag som åker ur SHL.

Laget har dock haft en rätt tung inledning på säsongen, men lyfte sig starkt och vann bl.a. senast mot AIK med 4-3 efter straffar där #89 Karlkvist avgjorde. Laget hittills tagit hela 11 poäng på nio hemmamatcher så här långt och kommer innan matchen på fredag att hinna möta både Oskarshamn hemma i Fjällräven Center i kväll som SSK på bortaplan på onsdag.

Senast vi möttes på bortaplan i seriesammanhang var den 5 december år 2000. Då föll vi till sist med 3-4 sedan hemmalagets Weinhandl avgjort i förlängning och vi haft ledningen 3-0 efter redan 07:51 och mål från #9 Belyavsky, #8 Lechtaler samt #2 Hedlund. Den matchen spelade vi förövrigt i klassiska Kempehallen.

Matchen sänds utöver på CMore Sport likt den i övermorgon onsdag via CMore på webben, du hittar matchen genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 13.00

Onsdag: 11.00 – 12.00 (matchvärmning)

Torsdag: 11.00 – 13.00

Fredag: 11.00 – 12.00 (matchvärmning)

Lördag: 09.30 – 11.00

Söndag: –

* * *

För att kunna se matcherna mot Vita Hästen och/eller MODO via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan. För biljett till hemmamatchen mot Hästen klicka HÄR.

Cmore-600x341

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

One thought on “Veckans matcher & träningar

  • 14 november, 2016 kl. 21:49
    Permalänk

    Alla till Ö-vik!! Årets match

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: