Veckans matcher & träningar

Vi jobbar vidare mot säsongens första seger efter bara en poäng föregående vecka. Här kommer veckans gröngula matcher och träningar.

* * *

Dag: Onsdag 28 september

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Västervik IK

Vi tar nya tag mot en en seger och näst på tur är nykomlingen Västervik IK, som aspirerar på att göra en Tingsryd dvs att få från div 1 rakt upp i toppskiktet. VIK har inlett strålande med tre segrar på fyra försök och ligger på en mycket imponerande tredjeplats. Lägger vi till lagets åtta raka segrar på försäsongen så han man denna säsong vunnit elva av tolv matcher. Endast AIK har besegrat laget så här långt.

 

* * *

Dag: Fredag 30 september

Tid: kl. 19:00

Plats: Himmelstalundshallen

Motståndare: HC Vita Hästen

På fredag åker vi ned till Norrköping för att ta oss an svårspelade Vita Hästen, ett lag vi inte besegrat nere i Himmelstalundshallen sedan Adam var länsman. Vi tog en poäng ifjol på de två försöken. Hästen har inlett hockeyallsvenskan anno 16/17 med två segrar och två förluster och kommer innan matchen att hinna med att möta Södertälje på bortaplan på onsdag kväll.

* * *

 

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 13.00

Onsdag: 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Torsdag: 11.00 – 13.00

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: 10.30 – 12.00
* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot Västervik på onsdag, klicka HÄR, för att kunna se matchen mot Västervik och/eller Vita Hästen via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: