Veckans matcher & träningar

Kvartsfinalserien mot Mora över efter 3-1 i matcher, efter i kväll kan vi även konstatera att suveräna Timrå till sist även de slog AIK med just 3-1. Båda lagen på så sätt klara för semifinalspelet. Vi vet ännu inte motståndaren, men spelar vi nåt i veckan? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider.

*

Dag: Lördag de 3:e eller söndag den 4:e april

Tid: kl. 18.00 

Plats: troligen A3 Arena

Motståndare: Timrå IK, BIK Karlskoga, SSK, Västerviks IK, eller Västerås IK

Vi har nu alltså klart med semifinalspelet och det inleds på lördag eller söndag. När det gäller de övriga serierna så vet vi att suveränen Timrå IK har 3-1 i sin serie mot AIK och även de är klara för semi.

Liten fördel Västervik i mötet med SSK då de leder 2-1 i matcher och lirar hemma i Plivit Arena i kväll. I serien mellan BIK Karlskoga och Västerås står det 2-1 i favör till BIK, i kväll det andra mötet i Västerås som alltså måste vinna för att ta det till en femte och helt avgörande match i Nobelhallen. Men vi har tyvärr ingen aning om motstånd. Det kommer att avgöras först när alla kvartsfinalserier är avgjorda och det först rankade laget får välja motstånd.

På ämnet Green Connection finns det så klart spelare i de olika lagen, men vi tar dessa längre fram när vi vet vilket lag vi får möta i en semifinalserie.

Matchen på lördag eller söndag har ännu ingen bestämd kanal, det lär komma senare under veckan men hur som helst vet vi att den iaf kommer visas via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c-more-1024x476.jpg

* * *

Foto: Lucas Norlin

Måndag: Ledigt

Tisdag: Ledigt

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: kl. 11.00-13.00

Fredag: kl. 11.00-13.00

Lördag: kl. 10.00-11.00

Söndag: kl. 10.00-11.00

Tiderna hämtade från Umeå Fritid.

*

Tankar och förhoppningar inför denna vecka med det inledande semifinalspelet oh vilket motstånd vi får? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: