Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med de tre sista matcherna av grundserien väntar nu en vecka helt utan matcher för vårt gröngula Björklöven. Vi kommer under veckan återkomma med våra tankar kring Play Out (det negativa kvalet mellan Väsby och Kristianstad) och åttondelsfinalerna mellan Västerås och Almtuna respektive Tingsryd och AIK. Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell och slutlig tabell efter 52 omgångar:

Till sist alltså en tredjeplats efter suveränen Timrå IK och BIK Karlskoga, det innebär samtidigt att vi efter båda dessa lag kommer få välja kvartsfinalmotstånd. Som de sa i sändningen på C More kommer dessa val att göras när de båda åttondelsfinalerna är avgjorda, dvs. på tredag eller lördag.

*

Foto: Lucas Norlin

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 10.30-12.30

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: kl. 10.30-12.30

Fredag: kl. 11.00-13.00

Lördag: kl. 10.00-11.30

Söndag: kl. 10.00-11.30

Tiderna hämtade från Umeå Fritid.

*

Tankar och förhoppningar inför denna vecka med då bl.a. Play Out och åttondelsfinalerna? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: