Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med tre matcher och väntar nu en ny vecka med ytterligare två matcher. Vilka möter vi och hur har det sett ut tidigare mot just dessa lag? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell tabell:

*

Dag: Onsdag den 17 februari

Tid: kl. 19.00

Plats: ABB Arena

Motståndare: Västerås IK

På onsdag väntar ligaåttan Västerås IK i ABB Arena, ett VIK som i lördags föll på straffar mot SSK i Scaniarinken.

Under denna säsong två möten, först hela 9-1 i A3 Arena där vi noterade mål från #10 Vesel, #62 Steen, #90 Hutchings, #38 Grundström, #96 Andreasson, #48 Rahimi, #29 Wiklund, #44 Liss x 2 . I det andra mötet i Västerås seger på OT med 3-2 efter mål av #18 Ottosson och #29 Wiklund, samt avgörande målet från inlånade #38 Sebastian Mannberg.

Förra säsongen föll vi i första hemmamötet med VIK 0-2, men fick revansch i det andra mötet via 1-0 och mål från #19 Kristoffer Söder. För övrigt rätt jämna möten även i Västerås där vi vann första mötet med 3-2 medans VIK vann det andra med 2-1 efter övertid.

Västerås möter dessutom ännu en gång SSK i dag måndag, eftersom de möttes i lördags ett litet back-to-back även om det gick en dag mellan dessa matcher.

På ämnet Green Connection hittar vi hos Västerås backarna August Tornberg och Simon Åkerström samt Filiph Åström, Åström numer dock utlånad till Enköping i AllEttan Norra.

Matchen på onsdag sänds på CMore Hockey och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

*

Dag: Fredag den 19 februari

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Väsby IK HK

På fredag väntar återigen nykomlingen Väsby som närmast kommer från ett hemmamöte i fredags med Tingsryd som slutade med förlust 0-2.

På söndag väntar återigen nykomlingen Väsby (numer plats 14 i tabellen) för fjärde gången den här säsongen och som det är i år finns ingen logik i att lagen möts hemma först och borta sen, men nu är det hursom dags för säsongens fjärde möte med just Väsby. Det här blir andra mötet mellan lagen i A3 Arena, det första mötet den här säsongen slutade med en 5-1 seger för Björklöven och därefter torsk 5-3 i det andra mötet i Renew Arena. Eftersom Väsby vann första mötet i A3 Arena med 3-5 har hemmalaget revansch att fordra. Vem kunde på förhand tro att poängfördelningen mot nykomlingen från HockeyEttan skulle vara 3-6 och målkvoten 11-11?

Innan mötet på fredag kommer Väsby hinna möta Mora på bortais på onsdag.

På ämnet Green Connection hittar vi hos nykomlingen Väsby IK HK Gustav Bouramman och Johan Lorraine, samt Gabriel Österberg. Österberg likt Åström i Västerås dock utlånad och representerar numer Teg SK i AllEttan Norra.

Matchen på fredag sänds på CMore Live och givetvis via webben på CMore.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Så tränar laget i veckan. Foto: Lucas Norlin

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 09.30-11.00

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: kl. 10.30-12.30

Fredag: kl. 11.00-12.00 (matchvärmning mot Väsby)

Lördag: kl. 10.00-11.30

Söndag: kl. 10.00-11.30

Tiderna som vanligt hämtade från Umeå Fritid

Umeå Fritid – Schema (umea.se)

*

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra tre matcher mot Västerås och nykomlingen Väsby? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: