Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med tre toppmatcher och nu väntar en ny vecka med ytterligare tre matcher. Vilka möter vi och hur har det sett ut tidigare mot just dessa lag? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell tabell:

*

Dag: Onsdag den 10 februari

Tid: kl. 19.00

Plats: Nelson Garden Arena

Motståndare: Tingsryds AIF

På onsdag väntar liganian Tingsryd som närmast kommer från en 3-1 seger mot Kristianstad.

Så här långt den här säsongen två möten mellan lagen då vi dels möttes den 8 november, en match som Tingsryd vann i A3 Arena med 4-3 efter förlängning och den 2 december där Björklöven vann med 3-0 i Nelson Garden Arena.

Under förra säsongen möttes vi fyra gånger och de två första spelades nere i Nelson Garden Arena, där vann vi med 3-0 respektive 4-0. Möte nummer tre var uppe i Umeå som slutade hela 7-0 och sista 5-2 även det i gröngul favör i sin hemmaborg.

På ämnet Green Connection hittar vi hos Tingsryd den poängstarka backen Rasmus Bengtsson, men även Oskar Matushkin och en viss Roman Semjonovs, var pappa ju lirade i Björklöven ett antal säsonger kring millenniumskiftet.

Matchen på onsdag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

*

Dag: Fredag den 12 februari

Tid: kl. 19.00

Plats: Johansseshov

Motståndare: AIK

På fredag väntar AIK i veckans andra bortamatch som närmast kommer från ett hemmamöte idag med Västerås som slutade 1-2 efter OT.

Innan matchen på fredag hinner AIK på onsdag möta MODO på bortaplan.

I år har vi redan mötts två gånger hemma, den första slutade med 5-2 i gröngul favör. Då petade Olle Liss ihop tre hela poäng via 1+2, men match två slutade med en oerhört märklig 3-4 förlust där fyra puckar studsade i vårt mål. Olle Liss, Fredric Andersson och Alexander Wiklund målskyttar.

Förra säsongen vann vi första bortamötet med 2-0 efter mål av August Tornberg och Alex Hutchings och följde upp det med hela 8-1 hemma i A3 Arena efter 1+2 av både Oliver Larsen och Alexander Wiklund.

Även det tredje mötet slutade i gröngul favör via 5-2 på Hovet och då stack Justin Crandall ut med ett mål och två assists. Förra säsongens jämnaste match mellan dessa två lag blev det fjärde mötet, men närmare än ett 2-2 tills det var 1.20 kvar kom inte AIK poäng mot Björklöven den säsongen. Då stänkte Olle Liss in målet som betydde att vi för första gången någonsin inte tappade en enda poäng mot just AIK.

Kan Axel Ottosson och Co tvinga ned AIK på knä och ta tre friska? Foto: Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi hos AIK Fredric Weigel som leder lagets interna poängliga med 5 mål och 27 assists på 37 matcher.

Matchen på fredag sänds på C More Hockey och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

*

Dag: Söndag den 14 februari

Tid: kl. 17.30

Plats: A3 Arena

Motståndare: Tingsryds AIF

På söndag väntar så återigen Tingsryds AIF i ett hemmamöte denna gång. Förutsättningarna kan ni läsa om ovan inför onsdagens möte.

Matchen på lördag sänds på C More Hockey och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Så tränar laget i veckan. Foto: Lucas Norlin

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 10.30-12.30

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: – (A3 stängt pga. byte av lyse)

Fredag: kl. 11.00-13.00

Lördag: kl. 10.00-11.30

Söndag: kl. 10.00-11.00 (matchvärmning mot Tingsryd)

*

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra tre matcher mot 2x Tingsryd och AIK? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: