Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med hela fyra matcher, varav tre på roaden, och en hel del blandade resultat väntar nu en ny vecka med förhoppningsvis iaf två matcher och ett rätt intressant så kallat back-tp-back. Vilka möter vi och hur har det sett ut tidigare mot just det laget? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell tabell:

*

Dag: Fredag den 22 januari

Tid: kl. 19.00

Plats: Fjällröven Center

Motståndare: MODO

På fredag väntar MODO i nästa match som närmast kommer från en hemmatorsk mot AIK med 3-5. Laget rätt formsvagt med två straffsegrar på de fem senaste matcherna (fyra poäng) och en målkvot på 14-18 under samma period. Här kontrar gästerna med två segrar på de fem (sex poäng) och en målkvot på 9-11. Förhoppningen med att detta blir säsongens första möte med MODO var säkert att läget med Corona skulle se annorlunda ut. Nu vet vi bättre och det är inte heller samma två lag som i fjol möttes i finalen när ligan plötsligt och lite väl snabbt stängdes ner.

Innan matchen på fredag kommer MODO hinna möta Väsby IK HK i dag måndag och sedan Västerås IK i morgon tisdag. Båda spelas borta, så laget får ge sig ut på en liten mini roadtrip. Det senaste som hänt gällande MODOs trupp är att man plockat in backen Michael Boivin (de två senaste säsongerna i HC Innsbruck i EBEL), man har brutit kontraktet med Edwin Hedberg som har tagit en timeout, man har lånat in forwarden Theodor Niederbach från Frölunda. Sedan har man gjort förändringar gällande lagkapten där Daniel Sylwander numer bär C och han kommer assisteras av Harju, Karlkvist och Mikkelsen som förut var kapten.

MODO vs Löven Arkivfoto: Lucas Norlin

Säsongen 19/20 gick det på följande sätt:
Löven vs MODO, 3-2 OT
MODO vs Löven, 3-1
Löven vs MODO, 4-3 straffar
MODO vs Löven, 4-2

I båda matcherna i A3 när vi vann var det backen #8 Alexander Deilert som avgjorde, första gången på övertid och vid det andra tillfället på straff.

Sedan då i finalen:
Löven vs MODO, 3-4 OT
MODO vs Löven, 0-3

Målskyttar i den andra finalen var Fredric Weigel, Tyler Wesel och Alex Hutchings, kan vi hoppas på repris från de två senaste nu på fredag?

På ämnet Green Connection hittar vi hos MODO en spelare i Anton Öhman med förflutet i Löven. På samma sätt har vi fem spelare i gröngult med förflutet i MODO i form av Erik Ullman, William Eriksson, Fredric Andersson, Axel Ottosson och Gustav Possler.

Matchen på fredag sänds på C More Hockey och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

*

Dag: Lördag den 23 januari

Tid: kl. 17.30

Plats: A3 Arena

Motståndare: MODO

På lördag väntar då returen i detta back-to-back.

Samma förutsättningar likt ovan, senaste matchen i A3 Arena dessa lag emellan var otroligt häftig och även den senaste matchen med publik fritt från restriktioner. Jag vet inte hur många gånger jag sett detta klipp, men stämningen inför matchen var så otroligt laddad, som vi hade väntat på matcher likt detta.

Matchen på lördag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Så tränar laget i veckan, nu med Rahimi med ett litet tunnare skägg. Foto: Lucas Norlin

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 10.30-12.30

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: kl. 10.30-12.30

Fredag: kl.11.00-13.00 (matchvärmning mot MODO)

Lördag: kl. 10.00-11.00 (matchvärmning mot MODO)

Söndag: kl. 10.00-11.00

*

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot MODO i et så kallat back-to-back? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: