Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med två matcher väntar nu en ny vecka med förhoppningsvis hela tre matcher och alla på bortaplan. Vilka möter vi och hur har det sett ut tidigare mot respektive lag? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell tabell:

*

Dag: Onsdag den 2 december

Tid: kl. 19.00

Plats: Nelson Garden Arena

Motståndare: Tingsryds AIF

På onsdag väntar ligaåttan Tingsryd på bortaplan i Nelson Garden, ett TAIF som senast körde över Vita Hästen med 9-3 och det på bortaplan!

Så här långt ett möte mellan lagen då vi möttes den 8 november, en match som Tingsryd vann i A3 Arena med 4-3 efter förlängning.

Under förra säsongen möttes vi fyra gånger och de två första spelades nere i Nelson Garden Arena, där vann vi med 3-0 respektive 4-0. Möte nummer tre var uppe i Umeå som slutade hela 7-0 och sista 5-2 även det i gröngul favör i sin hemmaborg.

Vem går vinnande ur kampen på onsdag? Foto: Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi hos Tingsryd den poängstarka backen Rasmus Bengtsson, men även Oskar Matushkin och en viss Roman Semjonovs, var pappa ju lirade i Björklöven ett antal säsonger kring millenniumskiftet.

Matchen på onsdag sänds på C More Live 2 och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

*

*

Dag: Fredag den 4 december

Tid: kl. 19.00

Plats: Kristianstads Ishall

Motståndare: Kristianstad IK

På fredag väntar nya jumbon Kristianstad, också det på bortaplan och det i Kristianstads Ishall, ett KIK som i eftermiddags föll hemma mot Vita Hästen med 0-3.

Så här långt ett möte mellan lagen och det i A3 Arena, en match Björklöven vann med klara 5-0.

Förra säsongens möten slutande enligt följande: Förlust borta i första bortamötet med 2-1, sedan revansch hemma i A3 via 3-1, som vi följde upp och vann 3-2 borta. Det fjärde och sista mötet slutade som det första mötet i A3 med en 3-1 seger. Målsnåla tillställningar ifjol och vi fick också ”bara” totalt fem mål i årets första möte. Målsnålt även dena gång?

Bortamötet meed KIK när bli tätt som det brukar vara mellan dessa lag. Foto: Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi hos KIK Mattias Pettersson.

Matchen på onsdag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

*

Dag: Söndag den 6 december

Tid: kl. 17.30

Plats: Upplands Bilforum Arena

Motståndare: Almtuna IS

På söndag väntar faktiskt säsongens första möte denna säsong med ligaelvan Almtuna IS, ett AIS som ikväll, trots en 3-0 ledning föll hemma mot BIK Karlskoga med 3-4 efter straffar.

Innan mötet på söndag hinner Almtuna med en back-to-back med Vita Hästen, borta på onsdag och hemma på fredag.

Ifjol slutade matchen som så, att första matchen slutade 3-2 till Björklöven i A3 Arena, därefter revansch hemma för Almtuna med 1-0 och sen samma siffror i gröngul favör i andra mötet i Umeå. Den sista matchen i Uppsala slutade 5-3 till Björklöven.

Får vi se grönguls jubel på söndag? Foto: Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi hos Almtuna huvudtränare Robert Kimby.

Matchen på onsdag sänds på C More Hockey och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Så tränar laget i veckan, nu med Rahimi utan skägg. Foto: Lucas Norlin

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 10.30-12.30 (Sen åker laget på roadtrip resten av veckan)

Onsdag: kl. –

Torsdag: –

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

*

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra matcher mot Tingsryd, Kristianstad och Almtuna? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Veckans matcher & träningar

  • 30 november, 2020 kl. 07:12
    Permalänk

    Tror på 2 förluster och en vinst i den här tuffa bortaturnen. Hoppas på 9 poäng som det borde vara men tror på mellan 2-4 poäng. En match med disciplin och skärpa med bra passningar och aggressivt i zonen. De 2 andra matcherna, löven hamnar på utsidan och blir avväpnade.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: