Veckans matcher och träningar

Så här på 2019 första dag kan det vara dags att kika vilka matcher vi spelar den kommande veckan och hur laget tränar.

Aktuell tabell:

Dag: Torsdag 3 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: Nelson Garden Arena

Motståndare: Tingsryds AIF

Vi inleder 2019 med ytterligare en bortamatch, denna gång Tingsryd som i den senaste omgången föll borta mot AIK med 3-1.

Sen Tingsryd kom tillbaka till HockeyAllsvenskan till säsongen 13/14 har vi i Nelson Garden Arena mötts sju gånger där hemmalaget har ett övertag via 4-3 i segrar och senast vi möttes var i slutet av oktober då vi vann med 3-2 efter straffar, då vi ju låg under med 0-2 med 3.42 kvar att spela, men där vi via Oscar Stål Lyrenäs och Jacob Peterson först kom i kapp för att den förstnämnda sen kunde avgöra på straff.

I Tingsryd hittar vi exlövet Rasmus Bengtsson.

Matchen på torsdag sänds på C More Hockey, på Sportkanalen och så förstås även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. 

* * *

Dag: Söndag 6 januari

Tid: kl. 17:30

Plats: A3 Arena

Motståndare: BIK Karlskoga

BIK Karlskoga är i skrivande stund tabelltrea med 57 inspelade poäng, hela 11 fler än vårt Björklöven, men kommer närmast från en 2-3 förlust borta mot Almtuna.

Ifjol vann vi bägge hemmamötena med BIK, via 4-3 och 3-1 och att vi vann säsongens första hemmamöte med 4-2. Noterbart är att Mikko Pukka svarade för tre av sina nio assist ifjol mot just BIK Karlskoga och stod för en assist i 4-2 matchen. Dags att plocka in honom i laget?

Matchen på torsdag sänds på C More Hockeyoch via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. 

* * *

Björklöven tränar enligt följande under denna vecka:

Måndag: –

Tisdag: –

Onsdag: Kl. 11.00-13.00

Torsdag:  –

Fredag: –

Lördag: Kl. 10.00-12.00

Söndag: Kl. 09.30-10.30 (matchvärmning), BIK matchvärmer 10.30-11.30

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Tingsryd och BIK Karlskoga? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Veckans matcher och träningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: