Veckans matcher och träningar

Som vi alltid brukar säga, ny vecka med nya möjligheter.. Hur ser då den kommande veckan ut när det gäller matcher och träningar? Vi spelade bara en match föregående vecka där vi till sist i torsdags föll på straffar med 2-3 mot Leksands IF.

Men nu är det så dags för en ny vecka, med två matcher på schemat. Som vanligt lägger vi även in bokade träningstider för den eller de som vill spana in det gröngula laget även på träningarna.

Johan Löf / AXELLÖFHåller #47 Lindskoug koll på alla puckar i kväll mot Västerås? Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone* * *

Dag: I kväll måndag 25 Januari

Tid: kl. 19:00

Plats: ABB Arena Nord

Motståndare: VIK Västerås HK

I kväll är det dags för ännu en match av kvalkaraktär där det krävs vinst för chans eller dröm till fortsatt spel efter den 28 februari.

Västerås kommer närmast från en stark avslutning senast mot Timrå där man vände 1-3 till 3-3 under matchens sista fyra minuter och lyckades med något vi inte klarat i år, nämligen att gör mål med uttagen målvakt. Till sist föll man dock i förlängningen sedan gästernas Westin bara 36 sekunder.

VIK Västerås HK ligger i skrivande stund som sagt på 8:e plats i hockeyallsvenskan, men kan vid seger i kväll ta några hopp i tabellen och mer eller mindre säkert skära av oss från drömmen från om slutspel. Västerås är seriens 6:e bästa hemmalag med 40 i hopspelade poäng på 20 försök och en målskillnad 69-49. Vi kontrar med att vara seriens tionde bästa bortalag med 21 ihopspelade poäng på 20 matcher och en målskillnad på 53-70.

Den här säsongen har vi mötts tre gånger, vilket givit idel förluster. Vi föll i premiären hemma med 0-2, 2-5 borta och sen också 3-4 hemma efter straffar. Så om chans eller dröm om slutspel ska leva krävs ett trendbrott!

* * *

Dag: Torsdag 28 Januari

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Timrå IK

På torsdag dags för nästa match hemma i 3 Center då vi tar emot Timrå IK.

Laget kommer närmast från en suddenseger mot Leksands IF med 3-2 sedan Johan Jonsson avgjort. Timrå IK ligger i skrivande stund på 12:e plats i hockeyallsvenskan, platsen bakom oss och i praktiken 3 mål sämre målskillnad. Nu kan detta i och med att vi möter Västerås i kväll och Timrå har ledigt fram till torsdag.

Vi är seriens 9:e bästa hemmalag med 33 i hopspelade poäng på 20 försök och en målskillnad 51-43. Timrå kontrar med att vara seriens 9:e bästa bortalag med 22 ihopspelade poäng på 21 matcher och en målskillnad på 42-55. Den här säsongen har vi mötts tre gånger, vilket så här långt gett sex poäng. Vi började borta med seger 5-2, föll därefter hemma i T3 innan vi återigen vann borta, kanske dags för ett trendbrott här också genom att hemmalaget för en gångs skulle plocka poäng och helst så alla tre.

Även om chansen eller drömmen om slutspel skulle vara borta gäller det fortsätta plocka poäng och undvika det nedre strecket..

* * *

Johan Löf / AXELLÖF

Killarna lyssnar på TJ och stretchar lite vid en träning tidigare under säsongen. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Så här tränar Björklöven under denna vecka:

Måndag: –

Tisdag: 11.00-13.00

Onsdag: 11.00-13.00

Torsdag: 11.00-12.00 (Matchvärmning)

Fredag: –

Lördag: 10.00-11.30

Söndag: 10.00-12.00

Megazone* * *

Kommer du inte vara på plats ABB Arena Nord i kväll eller i T3 Center på torsdag (biljetter) så kan du köpa matcherna via cmore.se och då bör du göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore

One thought on “Veckans matcher och träningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: