Veckans match & träningar

Den kommande veckan spelar vi likt den förra bara en match, men inte vilken match som helst. Förutom att det är den kommande decenniets första match så står topplaget BIK Karlskoga för motståndet och här har ni förutsättningarna inför denna. Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider.

Dag: Fredag 3 januari

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: BIK Karlskoga

På fredag väntar BIK Karlskoga, ett lag som oförhappandes alltid hänger med i toppen och i år som en mycket oväntat finlirande lag. Man dundrar in mål som inget tidigare lag och hånar inte ens en motståndarmålvakt som gör en dundertabbe i en match slutsekund. Världen är ur led.

Nåväl, lagen har mötts två gånger denna säsong och vi har avgått med segern vid bägge tillfällena. Vi inledde med en 6-3 seger hemma för att sen vinna med 5-2 borta i Nobelhallen där vi vann den tredje perioden med 3-0 och 10-0 i skott. Sebastian Selin har på dessa två möten svarat för två mål och två assists och även lagkapten Fredric Anderson, David Lindqvist och Brian Cooper verkar gilla BIK, som svarat för tre poäng i de två mötena hittills. Vem kliver fram på fredag?

På ämnet Green Connection hittar vi hos BIK inte en enda spelare. Vänder vi på det har vi i Björklöven Alexander Wiklund har huserat hela tre säsonger i BIK eller rättare sagt två säsonger i Bofors som är är det rätta namnet att benämna laget med och då en i BIK. Han inledde sin A-lagskarriär där nere med totalt 128 matcher där han gjorde 12 och svarade för 22 assists.

Även Alexander Deilert som har även spelat i BIK om än bara en säsong i och då säsongen 13/14 (12+15), en säsong som gav honom ett SHL-kontrakt med Djurgården.

Matchen på lördag sänds på C More Hockey och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett till matchen köper du HÄR.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Taktikupplägg inför veckans toppmatch. Foto: Lucas Norlin

Måndag: 11:00-13:00

Tisdag: –

Onsdag: –

Torsdag: Kl. 10:30–12:30

Fredag: Kl. 11:00-12:00 (matchvärmning. BIK matchvärmning 10-11)

Lördag: –

Söndag: –

Tider enligt Umeå Fritids schema.

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och vår enda match mot Bofors? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Dina spel lägger du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Veckans match & träningar

 • 29 december, 2019 kl. 21:52
  Permalänk

  Inte utan att man lite grann saknar när BIK var ett riktigt grislag med smågrisarna Berglund och ärkegrisen Wessner i spetsen.

  Svar
 • 30 december, 2019 kl. 10:11
  Permalänk

  Hoppas Bik blir 2:a när serien är färdigspelad. Helst inte Modo. Blir ändå fullsatt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: