Veckans match & träningar

När spelar vi och vilka kommer vi att möta?

Dag: Måndag 18 december

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Leksands IF

Hemmalaget på plats åtta i tabellen med en seger på de fem senaste och målskillnaden 12-17 vill nog fortsätta på den inslagna vägen, i T3 Center då vi senast vann hemma mot IK Oskarshamn. Gästande Leksand på plats två i tabellen, som senast slog SSK med 3-2 har under motsvarande period tre segrar och målskillnaden 16-11. Björklöven är ligans 6:e bästa hemmalag medans Leksand vis sex segrar ska ses som HockeyAllsvenskans 4:e bästa bortalag.

Så här långt under säsongen har vi tagit fyra av sex möjliga poäng mot Leksand via 6-3 i hemmapremiären och den sanslösa tredjeperioden (5-0) som hade allt, därefter en poäng borta i Tegera Arena där #26 Stenqvist kvitterade rätt sent och sedan Leksand via poängledande #23 Alex Frisen avgjorde på straffar.

Säsongen 15/16 när vi senast var i samma liga föll vi båda matcherna hemma i T3 Center, båda gångerna på straffar. Annars mer historiskt, de tre senaste säsongerna i samma liga, har vi blott en seger och tot. fyra poäng hemma mot Leksand.

På temat Green Connection ser vi hos gästerna inlånade backen #33 Anton Öhman (från Marklunds) samt forwarden #19 Tobias Forsberg som lånades in från MODO för totalt 15 matcher under säsongerna 07/08 samt 08/09.

Matchen på måndag sänds på C More Sport samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt gå på matchen men ännu inte köpt biljett kan du göra det HÄR.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Så här tränar då Björklöven under den kommande veckan:

Måndag: kl. 11.00 – 12.00 (Matchvärmning), (10.00-11.00 Matchvärmning Leksand)

Tisdag: –

Onsdag: –

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 13.00

Lördag: kl. 10.00 – 12.00

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans match och då den mot Leksands IF?? Fältet som vanligen tämligen fritt..

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

3 thoughts on “Veckans match & träningar

 • 17 december, 2017 kl. 21:56
  Permalänk

  Fagervall verkar sitta lugnt i båten. Den har ju inte sjunkit än.
  Läste på AFB att Pavel ligger närmast att ta över rollen som riksbuse efter Wessner haha det vore nåt. Inget alls om Parkkonens armbåge förutom att JF sa det i media. .
  Hoppas grabbarna laddade batterierna mot Bik inför den här matchen. För den vi såg mot Bik var rätt energilös.

  Svar
 • 18 december, 2017 kl. 05:03
  Permalänk

  Almtuna lånar back från Brynäs läste jag precis på mrmadhawk…men Fagervall fortsätter ro. Trots att det läcker i skutan

  Svar
 • 18 december, 2017 kl. 11:20
  Permalänk

  Det är bara en tidsfråga innan vi är inblandade i kampen om sista platserna tyvärr. Trodde vi skulle slippa det detta år. Som försvaret sett ut under säsongen så kommer vi inte kunna lyfta, och nu är det tunnare än någonsin. Storstryk i afton är jag rädd.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: