Veckans match & träningar

Efter segrar mot SSK och senast mot nykomlingen Troja-Ljungby står vi nu inför en ny vecka med bara en match, med vilken match sedan och då så klart tre möjliga poäng. Sedan då en del träningar också!

När spelar vi och vilka kommer vi möta?

Dag: Onsdag 4 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: MODO Hockey

MODO inledde med att svara för en stabil insats bort mot IK Oskarshamn och tre stabila poäng via 3-0, följde därefter upp med tre nya pinnar efter 3-1 hemma mot Västerviks IK, därefter rätt häftiga 4-0 borta mot BIK Karlskoga och därigenom tre till på poängkontot.

Efter matchen i går och då övertidssegern med 4-3 hemma mot Leksand parkerar laget på plats två i tabellen. Här kontrar vi för övrigt med den tredje platsen efter våra tre raka segrar.

Under förra säsongen förlorade vi det inledande mötet med MODO i T3 Center med 3-5 efter mål av bl.a #24 Hage och #12 Pavel inför välfyllda läktare. Här lite snöpligt två baljor från gästernas #33 Ståhl-Lyrenäs. I vårt nästa hemmamöte vann vi med 6-3 efter ett 100%:igt PP och ett 50%igt BP, återigen hela 5 400 på läktarna och den berömda ”lappen på luckan”. Dags att inleda säsongens möten riktiga möten med en ny victoria?

Under försäsongen ett möte och då vann vi nere i Fjällräven Center med 4-1, även om vi inte har nåt värt av det i dag borde vi gjort en del rätt vi kan ta med oss till matchen till på onsdag. Inte sant?

Matchen på onsdag sänds på C More Sport samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt köpa biljett till ”derbyt” på onsdag, men ännu inte gjort det gör du det HÄR.

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: kl. 11 – 13

Tisdag: 11 – 13

Onsdag: kl. 11 – 12 (matchvärmning)

Torsdag: kl. 11 – 13

Fredag: kl. 11 – 13

Lördag: kl. 10:15 – 12:15 (B-hallen)

Söndag: kl. 10:15 – 12:15 (B-hallen)

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans enda match och då den mot MODO..?! Fältet som vanligt fritt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: