Veckans löv

Förra veckan utsåg vi #7 Brock Trotter som ensam veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i den enda matchen och då mötena med överraskningslaget Tingsryd AIF som vi föll mot med 2-7, men också slog Vita Hästen med 3-0 och då 1-4 mot AIK i förrgår…

#7 Brock Trotter (3:a gången)

Ren och skär kvalité i allt denne karl gör. Mot AIK framförallt hade han ett stolpskott efter skott på halvvolley, två livsfarliga inbrytningar på första stolpen, Ett icke godkänt mål genom skott på volley. I den andra matcherna hade han en väldigt hög lägstanivå med i stort sett 100 % passningsspel.

* * *

Ja, tyvärr hittar vi ingen som stack ut mer än någon annan över mer än en av dessa matcher och då blev Trotter ensam denna vecka också. Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

3 thoughts on “Veckans löv

 • 17 november, 2015 kl. 16:34
  Permalänk

  Kan bara instämma.
  Det var första ggr jag såg honom live och hade koll på honom under matchen.
  Varje ggr han rör pucken så är det en tanke bakom,likaså hans rörelsemönster,minsta touch är kvalite.
  Gillar också hans backchecking.
  Sen att han är lite för osjälvisk kan man ha överseende med.
  Kan tycka att man borde ge han ännu mer istid för jag tror han växer ännu mer av det.
  Vi har haft tur med den värvningen som sagt.
  Han är redan en favoritspelare i mina ögon.

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 18:52
  Permalänk

  Kan ju inte annat än hålla med föregående. Supertrotter kommer abonnera på den listan. Även om det säkerligen blir fler så kommer han vara där. Synd att han inte skjuter mer 14 registrerade skott på 7 matcher är ju för lite. Och han har gett bort mål. Sedan har vi ju Edblom som inte heller skjuter 28 skott på 22 matcher är också åt helvete. Är det något som tränarna tjatar om? Spelar ju ingen roll hur bra man var förra säsongen om man inte skjuter. Se massa målvideo och bara skjut när man har bra lägen! Så enkelt. Vidare kan jag väl tycka att Trotter haft lite oflyt med stolpe och ribba. Men jag är övertygad om att det vänder. Trots allt har ju Löven tre raka hemmasegar. Vinner man dessa två denna vecka börjar det faktiskt se ganska ljust ut. Dock behövs ju Emmerdahl och en back till.

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 23:16
  Permalänk

  Skulle vilja höja nicke J som sliter i det tysta, har först denna säsong börjat tänka på vilket slit han gör byte efter byte, en viktig pusselbit i vidare lagbygge.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: