Veckans löv

Så var det söndag igen och då passar det väl att summera till vem eller vilka som ska utnämnas som Veckans Löv? Under den gångna veckan har vi då spelat två matcher som tyvärr givit två nya förluster.

Först då 4-6 borta mot VIK Västerås och sedan i går en hemmaförlust mot IK Oskarshamn med 1-3 när vi faktiskt hade hugg på all tre poängen.

Efter matchen borta mot VIK Västerås i onsdags rankade vi på följande sätt…

3:#18 Axel Ottosson

2:#24 Tobias Hage

1:#4 Jonas Emmerdahl

..och efter gårdagens match mot IK Oskarshamn rankade vi på följande sätt…

3:#6 Kim Karlsson

2:#16 Lucas Ekeståhl-Jonsson

1:#40 Emil Norberg

Det innebär att när vi summerar veckans poäng och ska kora och utnämna veckans gröngula Björklöv blir det följaktligen en duo i #18 Axel Ottosson och #6 Kim Karlsson, Där vi tycker att dessa två grabbar under veckan i dessa två matcher verkligen utmärkt sig och kvalificerat sig för denna utnämning.

Reflektioner, tankar eller synpunkter..?! Fältet som vanligt fritt.

3 thoughts on “Veckans löv

 • 29 januari, 2017 kl. 13:31
  Permalänk

  Vi pratar mest om hur dåliga backar vi har, vilket så klart är rätt. Frånsett alla onödiga misstag som leder till baklängesmål släpper vi till ganska få skott på mål. Våra målvakter behöver inte stå på huvudet direkt. Våra anfaller skjuter mycket men allra oftast är det helt ofarliga skott som tar i magplattan. Hade vi anfallare med självförtroende skulle inte misstagen i försvaret märkas så mycket.
  Det är väldigt komplicerat helt enkelt, det finns enorma brister i laget både framåt och bakåt.

  Svar
 • 29 januari, 2017 kl. 15:14
  Permalänk

  Läste just på Vk att det ryktas att LEJ redan skrivit på för TPS nästa säsong, det är det här som är ett stort problem i slutet på säsongen när man satt sig i Löven situation. För hur många spelare som vet att dom inte blir kvar ( självmant eller ej ) offrar det där lilla sista som behövs i dom sista matcherna i serien för att hålla sig kvar eller ändå värre i en kvalserie. Nej för dom som inte blir kvar är tankarna redan på nästa klubb i deras karriär, tyvärr är det nog så.
  För mig är veckans löv Emil Norberg riktigt roligt att se hur han kom in och tar för sig, hoppas bara Fagervall ger honom fler chanser och bänkar etablerade spelare som inte levererar. Ett stort problem för Fagervall nu är ju att det nästan är obefintlig konkurrens om platserna just nu.
  Till sist en fråga, har bloggen ( eller någon annan ) hört några rykten om backar på ingång ?

  Svar
 • 29 januari, 2017 kl. 15:22
  Permalänk

  Resultat J 18 allsvenskan
  Leksand – Skellefteå 12 – 1 !!

  Alltid något att glädjas över 😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: