Veckans löv

Så var det söndag igen och vi har avverkat omgång 32 och 33 i veckan, så det är hög tid att summera vem eller vilka som ska utnämnas som Veckans Löv?

Först den hemska förlust borta mot Vita Hästen i Himmelstalundshallen i onsdags med hela 6-0, men då så mycket härligare i fredags då vi slog Modo med 6-3 inför en till bredden fyllt T3 Center.

Efter matchen mot Vita Hästen rankade vi på följande sätt…

3:#37 Jacob Andersson

2:#31 Linus Fernström

1:#28 Lucas Sandström

..och efter derbyt mot Modo rankade vi på följande sätt…

3:#37 Jacob Andersson

2:#16 Lucas Ekeståhl-Jonsson

1:#14 Cody Murphy

Det innebär att när vi summerar veckans poäng och ska kora och utnämna veckans gröngula Björklöv blir det följaktligen #37 Jacob Andersson som vi tycker under veckan i dessa två matcher utmärkt sig och samtidigt kvalificerat sig för denna utnämning, men bl.a. två viktiga mål mot Modo och en hel del istid.

Reflektioner, tankar eller synpunkter..?! Fältet som vanligt fritt.

3 thoughts on “Veckans löv

 • 8 januari, 2017 kl. 14:43
  Permalänk

  Personligen tycker jag #37 är horribel i egen zon. Puckstirrar o lat, bara för det går bra offensivt 1 vecka så motiverar inte denna utnämning om jag får bedömma.
  Jag hade slutat ta ut veckans löv så länge de är så dåliga som de är.
  Vecka eft vecka är det fansen som ska ha den utnämningen. Hemma, borta, framför radio el tv. Vi slutar aldrig heja el tro på våra älskade löv. Besvikna, arga el frustrerade så är vi där.

  Svar
  • 9 januari, 2017 kl. 17:21
   Permalänk

   Jag tycker att fansen med undantag för derbyna och några enstaka ”evenemang” har varit ganska dåliga jämfört med den höga nivå man varit van vid. Självklart ska det delas ut utmärkelser till dem som trots lagets insats, har gjort något bra. De påstår ju inte att Jacob varit på samma nivå hela säsongen. Lite uppmuntran vid en klar förbättring är väl aldrig fel? Det kan vara peppande för många.

   Svar
 • 8 januari, 2017 kl. 14:55
  Permalänk

  Kul! Hoppas han är på väg att lyfta sig en nivå.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: