Veckans Jr, U och Dam resultat

Ny vecka och ny genomgång av hur lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

 

 

Björklöven Dam

Laget har inte spelat något den kommande veckan, men vi kan ta en titt på tabellen just nu.

Tabellen:

Kommande match för våra gröngula damer blir söndag den 14 januari och då återigen borta mot MODO.

* * *

J20 Elit Norra

Inte heller vårt äldsta juniorlag har spelat någon match i veckan som gick och tabellen ser fortfarande likadan ut som förra gången.

Våra äldre juniorer spelar nästa gång lördag den 13 januari hemma mot Kiruna IF.

* * *

J18 Elit

Ytterligare ett lag som inte heller har lirat i veckan som gick, men vi förtydligar att lagetju gick vidare till J18 Allsvenskan Norra och så här ser ju deras framtida motståndare ut.

Laget inleder med at möta Wings HC Arlanda hemma lördag den 6 januari (kl. 12:30 i A3 Arena) för att dagen efter redan kl. 11:30 möta Huddinge IK i samma arena.

Här kan det vara värt att nämna att Djurgårdens IF vann östra serien i stor stil hela 17 p före Almtuna och då även Huddinge som vi möter i vår andra match i ligan, därefter Nacka HK samt Wings HC Arlanda som snuvande bl.a. SSK och AIK på den femte och sista platsen.

Här ska det bli intressant att följa laget som förra säsongen gjorde comeback i J18 HockeyAllsvenskan Norra och då totalt tog nio poäng på 18 matcher, kan det möjligen bli slutspel den här säsongen?

* * *

U16

Vårt U16 är det enda laget som varit i farten, men inte i serien utan i klassiska Modocupen (Daniel & Henriks Modocup) där man slutade fyra.

Gruppspel:
Björklöven – Almtuna 1-2 ef str.
Björklöven – KB 65 1-0
Modo – Björklöven 2-5
Täby – Björklöven 2-3 ef förl.

Kvartsfinal:
Björklöven – Timrå 2-0

Semifinal:
Björklöven – SDE 1-3

3-4 pris:
KB 65 – Björklöven 4-2

Kommande seriematch blir tisdag den 9 januari kl. 19:00 borta mot MODO i MODO-Hallen.

* * *

Vill du som läsare komplettera med resultat för något annat ungdomslag, eller exempelvis tipsa om en kommande cup eller vad det nu kan vara skriv gärna en kommentar till veckans inlägg.

Kommentarer, eller spontana tankar.. fältet som vanligt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: