Veckans Jr, U och Dam resultat

Ny vecka och ny genomgång av hur lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

 

Björklöven Dam

Under förra veckan har laget spelat en match, det blev dessvärre förlust borta mot MODO med 2-0.

Tabellen:

Kommande match för våra gröngula damer blir söndag den 14 januari och då återigen borta mot MODO.

* * *

J20 Elit Norra

Vårt äldsta juniorlag har inte spelat någon match i veckan som gick, även om inga övriga matcher heller spelats kan vi väl kolla in den aktuella tabellen?

Våra äldre juniorer spelar nästa gång lördag den 13 januari hemma mot Kiruna IF.

* * *

J18 Elit

Inte heller vårt J18 Elitlag har lirat i veckan som gick, men vi tänkte ändå få visa vilka lag som laget kommer ställas mot i J18 Allsvenskan Norra som laget kvalificerat sig för.

Laget inleder med at möta Wings HC Arlanda hemma lördag den 6 januari (kl. 12:30 i A3 Arena) för att dagen efter redan kl. 11:30 möta Huddinge IK i samma arena.

Här kan det vara värt att nämna att Djurgårdens IF vann östra serien i stor stil hela 17 p före Almtuna och då även Huddinge som vi möter i vår andra match i ligan, därefter Nacka HK samt Wings HC Arlanda som snuvande bl.a. SSK och AIK på den femte och sista platsen.

Här ska det bli intressant att följa laget som förra säsongen gjorde comeback i J18 HockeyAllsvenskan Norra och då totalt tog nio poäng på 18 matcher, kan det möjligen bli slutspel den här säsongen?

* * *

U16

I onsdags mötte serietvåan KB65 HK på mötte man IF Sundsvall Hockey hemma i A3 Arena och föll med 1-4.

Aktuell tabell:

Kommande match blir tisdag den 9 januari kl. 19:00 borta mot MODO i MODO-Hallen.

* * *

Vill du som läsare komplettera med resultat för något annat ungdomslag, eller exempelvis tipsa om en kommande cup eller vad det nu kan vara skriv gärna en kommentar till veckans inlägg.

Kommentarer, eller spontana tankar.. fältet som vanligt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: