Veckans Löv

Så var det söndag igen och numer dessutom 2017, för efter nyårsafton i går passar det väl att summera till vem eller vilka som ska utnämnas som Veckans Löv? Så först och främst grått nytt hår! Under den gångna veckan har vi då spelat två matcher som givit två nya förluster även om pinnen på Hovet kändes som ett litet steg framåt.

Först alltså en tung förlust hemma mot SSK i T3 Center med 1-5 och sedan i onsdags en suddentorsk borta mot AIK på Hovet när vi faktiskt hade hugg på all tre poängen.

153

Efter matchen mot SSK i måndags rankade vi på följande sätt…

3:#28 Sandström

2:#12 Pavel

1:#14 Murphy

..och efter onsdagens match mot AIK rankade vi på följande sätt…

3:#6 Karlsson

2:#19 Farley

1:#12 Pavel

Det innebär att när vi summerar veckans poäng och ska kora och utnämna veckans gröngula Björklöv blir det följaktligen en trio i #12 Pavel, #6 Karlsson samt #28 Sandström. Där vi tycker samtliga under veckan i dessa två matcher utmärkt sig och samtidigt kvalificerat sig för denna utnämning.

Tittar vi isolerat till dessa två matcher kan vi för Niklas summera till tot. 17:04 min/match i speltid, +1 och ytterligare en tackling. För Kims del kan vi summera till 16:19 min i speltid, +2, 2 ytterligare assist samt ett blockat skott. För Sandströms del slutligen 18:14 min per match, +2, två ytterligare mål på kontot samt 4-1 i noterade tacklingar.

Reflektioner, tankar eller synpunkter..?! Fältet som vanligt fritt.

2 thoughts on “Veckans Löv

 • 1 januari, 2017 kl. 17:05
  Permalänk

  De tre var värda löv denna veckan

  Svar
 • 1 januari, 2017 kl. 19:31
  Permalänk

  Bra val ! För mig är det en gåta att Pavel får så lite speltid i match efter match eftersom han varit vår mest stabila defensiva back och dessutom en av få som spelar med stort hjärta. Hoppas han blir kvar i många säsonger han har förutsättningar ett bli en ikon i klubben.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: