Veckans Löv

Ytterligare en match spelades under veckan och efter 6-4 hemma i T3 Center mot Almtuna IS med bl.a. #19 William Quist i laget nu dags att summera till vem eller vilka vi ansett vara veckans Löv.

Då är det alltså som ni vet dags att summera vem som blev veckans löv utifrån hur vi betygsatte efter matchen och då blir det rätt naturligt även samma namn som fick poäng i tisdags.

Efter matchen mot Almtuna IS rankade vi på följande sätt..

3: #16 LEJ

2: #19 Farley

1: #36 Hamill

Det innebär att när vi ska kora och utnämna veckans gröngula Björklöv blir det följaktligen backen #16 Lukas Ekeståhl-Jonsson som genom sin insats i veckan kvalificerat sig. Lukas svarade i våra ögon för en riktigt bra insats senast mot Almtuna.

Lukas ligger i skrivande stund med sina 18 p (4+14) för övrigt både etta i den interna poängligan som i backarnas poängliga för hela ligan. Lukas snittar även 20:22 min per match vilket är näst mest i laget och med sina +5 även näst bäst i den grenen.

Lukas nämndes för övrigt i DETTA klipp när Mittmedia i sitt Hockey Puls tidigare i veckan listade ligans bästa backar, Lukas var visst dessutom en av Harald Lückners favoriter när han tipsat Niklas Jihde om vilka namn han skulle droppa i diskussionen.

Reflektioner, tankar eller synpunkter..?! Fältet som vanligt fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: