Veckans finaler & träningar

Efter 4-3 borta mot Timrå IK och 6-4 hemma mot Mora i sista grundseriematchen går vi nu ini nästa fas. Under veckan de tre första finalerna mot MODO, ska bli ruggigt intressant. Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

*

Dag: Tisdag den 10 mars, rond 1

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: MODO

På tisdag väntar rond 1 av finalen mot MODO. Tidigare i dag en liten genomgång (länk) av hur det sett ut tidigare under säsongen och i våra fyra möten med MODO.

Men nu en matchserie över max fem matcher, vilka kommer stå som segrare och får ta sig an lag 14 i SHL. Mest troligt och i detta nu IK Oskarshamn.

#91 Crandall missar första finalen Foto: Lucas Norlin

Matchen på tisdag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Torsdag den 12 mars, rond 2

Tid: kl. 19.00

Plats: Fjällräven Center

Motståndare: MODO Hockey

På torsdag väntar rond 2 av finalen mot MODO. Tidigare i dag en liten genomgång (länk) av hur det sett ut tidigare under säsongen och i våra fyra möten med MODO.

Men nu fortsättningen i en matchserie över max fem matcher, vilka kommer stå som segrare och får ta sig an lag 14 i SHL. Mest troligt och i detta nu IK Oskarshamn.

5 Häman Aktell målade sist i Övik Foto: Lucas Norlin

Matchen på torsdag sänds säkert i vart fall på C More Live och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

*

Dag: Lördag den 10 mars, rond 3

Tid: kl. 18.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: MODO

På lördag väntar rond 3 av finalen mot MODO. Tidigare i dag en liten genomgång (länk) av hur det sett ut tidigare under säsongen och i våra fyra möten med MODO.

Men på lördag fortsättningen i en matchserie över max fem matcher, vilka kommer stå som segrare och får ta sig an lag 14 i SHL. Mest troligt och i detta nu IK Oskarshamn.

29 Wiklnd inledde målskytt i match 3 mot MODO. Foto: Lucas Norlin

Matchen på lördag sänds säkert i vart fall på C More Live och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 11.00-13.00 (Matchvärmning)

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: kl. 10.00-12.00 (Matchvärmning)

Fredag: kl. 11.00-12.30

Lördag: kl. 09:30-10:30 (Matchvärmning)

Söndag: kl. 10.30-11.30

Tiderna är enligt Umeå Fritids schema.

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra tre inledande finalmatcher mot MODO Hockey?

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: