Veckans ev. matcher & träningar

Slutspelsserien och Svenska Spel Trophy har som bekants avgjorts under veckan med inte mindre än fyra matcher där vi detta nu spelar mot AIK. Att det till sist skulle avgöras i sista omgången med inte mindre än fyra av de sex lagen inblandade känns så HockeyAllsvenskan på något skönt sätt. Det är verkligen ligan där allt kan hända och drömmar faktiskt ska leva.

 

Hur skulle då den gröngula veckan kunna se ut ifall vi vinner mot AIK och övriga resultat går med oss?

Dag: Tisdag den 20 mars

Tid: kl. 19:00

Plats: Tegera Arena

Motståndare: Leksands IF

*

Dag: Torsdag den 22 mars

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Leksands IF

*

Dag: Lördag den 24 mars

Tid: kl. 14:45

Plats: Tegera Arena

Motståndare: Leksands IF

För det lag som vinner Slutspelsserien väntar alltså ett utvilat men matchtempofattigt Leksand som inte spelat sedan förra tisdagen den 13 mars. Leksand föll som bekant med 0-3 mot Timrå och det kunde ingen gatsten i Leksand ändra på.

Om vi då mirakulöst och mot förmodan skulle lyckas klamra oss kvar i detta slutspel, hur har det då gått mot hela Sveriges och folkets Leksands IF under säsongen?

Leksand föll som bekant mot Timrå med 0-3 efter 3-4 (övertid), 1-2 och 1-4. Totalt 0-3 och 5-10. Leksand har dock fått vila sedan dess och även om ligachefen mycket osmakligt gav dem en ny chans till direkt-kval till SHL redan förra tisdan trots att Slutspelsserien då bara börjat tror jag de tyvärr har rätt bra chans att få spela vidare mot Mora i ett Direktkval till SHL.

Trots att Leksand med gatstenar och alla sina resurser slutade på plats två i tabellen så har vi under säsongen faktiskt 3-1 i inbördes möten och målskillnaden 16-7 mot Leksand under 17/18. Så ifall vi nu vinner mot AIK och alla hockeygudar ler med oss så kan drömmen faktiskt leva vidare även under den kommande veckan.

På temat Green Connection hittar vi hos Leksand Tobias Forsberg som förut gjort 15 matcher i den gröngula tröjan men som nu är inne på sin 7:e säsong i Leksand.

Matcherna under veckan och i detta play off lär sändas på någon C More´s kanaler samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Om nu Björklöven skulle spela hemma på torsdag så köper du så klart din biljett HÄR.

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Följande preliminära träningstider torde gälla för den kommande veckan.

Måndag: kl. 11.00 – 13.00

Tisdag: kl. 11.00 – 13.00

Onsdag: kl. 11.00 – 12.00

Torsdag: kl. 11.00 – 13.00

Fredag: kl. 11.00 – 13.00

Lördag: –

Söndag: kl. 10.00 11:30

* * *

Dessa spel och odds hittar du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: