Veckans Dam, Jr & U resultat

Ny vecka har gått och här kommer en ny genomgång av hur lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

 

Bloggen var ju redan under förra helgen inne på att det var en rätt intensiv matchhelg med bl.a. avslutning för våra gröngula damer som slutspel för vårt U16 och yngre juniorlag och ett par helt avgörande matcher för vårt äldsta juniorlag i fall drömmen om SuperElit skulle kunna leva vidare.

Tyvärr gick det som bekant inte vägen för vare sig vårt äldsta eller vårt yngsta juniorlag, dessutom åkte U16 ur i SM-slutspelet trots seger 1-0 mot gruppsegrarna Marklunds från Norra Västerbotten.

Laget som dock skulle spela vidare och hade en helt avgörande match var de gröngula damerna, så hur har det då gått?

Björklöven Dam

Vårt damlag spelade i måndags en helt avgörande match borta mot MODO där man tills sist föll med 3-2 efter straffar trots att man hade 2-1 tills det återstod sju minuter. Målskyttar för övrigt Elin Nilsson och Lina Hedlund.

Det här innebar tyvärr att säsongen även är slut för våra gröngula damer och att drömmen om SDHL får leva vidare.

Positivt dock att nyss nämnda Hedlund är klar för en fortsättning: – Vi är fantastiskt nöjda över att Lina Hedlund väljer att förlänga sitt kontrakt med Björklöven trots stort intresse från andra klubbar. Hon kom inför denna säsong från SDHL och har visat vilka enorma kvalitéer hon besitter. Hon vann skytteligan i Div 1 norra i överlägsen stil och hon är en spelare som alltid levererar poäng. Därutöver har hon en vinnarskalle utöver det vanliga och kommer att vara en enormt viktigt kugge i nästa säsongs lagbygge som har målet att gå upp till SDHL, säger damernas sportchef Tom Heikka.

 

* * *

Löven tar minst två poäng passerar man Skellefteå AIK och vinner serien. Det skulle i så fall innebära att lag laget får kvala mot SDHL. Pucken släpps kl. 19:30.

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: