Veckans Dam, Jr & U resultat

Dags för en ny genomgång, denna gång av avd som skett under v.49 i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

 

U16

vårt U16 lag tog sig igår an IF Sundsvall Hockey på bortaplan och vann med 6-4 efter en rivstart där man ledde med 4-1 efter 10.36.

Aktuell tabell:

Detta var sista matchen innan årsskiftet och nästa match är inte förrän lördagen den 5 januari då man tar sig an Team Ådalen på hemmaplan. Nedsläpp i A3 Arena är ännu inte satt. Den 6 december är det dags för ny hemmamatch då MODO gästar A3 Arena. Inte heller den matchen är ännu tidsmässigt schemalagd.

J18

Vårt J18-lag, som i princip redan förra helgen kvalificerade sig för J18 Allsvenskan, avslutade seriespelet i helgen som gick med två bortamatcher. Dels i lördags då man mötte Skellefteå AIK och där föll man med 2-1 efter straffar. När samtidigt Östersund föll med hela 8-2 borta mot Timrå innebar det att J18 alltså blev helt klart för J18 Allsvenskan 2019! Stort grattis! I går tog man sig så an Vännäs HC i slutomgången och vann med 3-2.

Sluttabell:

Efter jul väntar alltså spel i J18 Allsvenskan och vi återkommer givetvis mer om den framöver.

J20

I lördags tog man sig an Östersunds IK på bortaplan och föll mycket oväntat som serieledare mot tabellfyran med hela 2-7(!) … På vägen hem stannade man till i Sundsvall för seriefinal mot just IF Sundsvall Hockey och tyvärr föll man även i denna match, där resultatet skrevs till 4-3 efter förlängning. Här låg man halvvägs in i matchen under med 0-3 hämtade in ett 1-3 underläge i den tredje perioden.

Aktuell tabell:

Laget nästa match är ett derby mot Vännäs HC kommande söndag. Matchen spelas i A3 Arena och pucken släpps 13.00.

Dam

Damlaget spelade i lördags bortaderby mot Skellefteå och det såg länge bra ut med en 2-0 ledning en bra bit in i den tredje perioden, men Skellefteå hann ikapp och avgjorde sedan i förlängningen till en 3-2 seger.

Aktuell tabell:

Kommande lördag är det dags för nästa match då MODO gästar A3 Arena. Pucken släpps 14.00.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.
Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: