Veckans Dam, Jr & U

Dags att fortsätta vår genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16-lag spelade i helgen dubbla bortamatcher, dels på lördag då man mötte MODO i MODO-Hallen, en match som dessvärre slutade med en 2-4 förlust. I går mötte man Timrå IK i Lillstrimma hallen och så gick det betydligt bättre då man avgick med en 8-2 seger och tog säsongens första trepoängare!

Laget tar nu ett matchuppehåll och spelare inte sin nästa match förrän den 12 november, då man tar sig an Tegs SK.

J18

Vårt J18-lag spelade i fredags då man tog sig an Örnsköldsvik HF hemma i A3 Arena och det slutande med en 5-3 seger. I lördags var det dags för ett annat Öviks-lag nämligen MODO och även där blev det seger. 3-2 skrevs siffrorna till.

Kommande matcher blir åter kom MODO, men då på bortaplan i Husumhallen den 4 november.

J20

Vårt äldsta juniorlag har under veckan bara spelat en match, så man i går mötte Kovland IshF i A3 Arena B-hallen. Matchens slutade hela 16-1(!) efter galna 9-0 i sen tredje perioden. Här svarade Ludwig Nilsson för hela sju (!) mål och har totalt gjort 13 mål på de sex inledande omgångarna.

Nästa match för J20 blir på bortaplan mot Östersund kommande lördag.

Dam

Vårt Damlag spelade sin andra och tredje seriematch i helgen som gick då man i lördag tog sig an Luleå i ett dubbelmöte och det renderade i två seger. Under lördagen vann man med 3-1 och igår hela 8-1.

Nästa match blir derby mot Marklunds den 7 november.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: