Veckans Dam, Jr & U

I veckan drar utöver A-laget även seriespelet igång för vårt J18 lag så dags att gå igenom hur det ser ut vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16
Vårt U16-lag är ett av de lag som får vänta längst på att serien ska dra igång. Premiären är först den 10 oktober då man gästar Luleå HF. Matchen spels i Coop Arena C-hallen och nedsläpp 16.00.

J18
Vårt J18-lag är det enda laget utöver A-laget som inleder sitt seriespel i veckan. På fredag den 3 oktober är det hemmamatch mot Clemensnäs, Nedsläpp är kl 19.00 och skådeplatsen är förstås A3 Arena.

J20
Vårt äldsta juniorlag inleder sitt seriespel den 6 oktober (alltså under nästa vecka) med ett derby då Teg väntar, ett Teg som tränas av exlövet Kim Karlsson. Nedsläpp i A3 Arena är kl 19.00.

Dam
Vårt Damlag inleder sin serie den 13 oktober med hemmamöte med MODO Hockey. Nedsläpp är kl 19.00 i A3 Arena.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: