Veckans Dam, Jr & U

Dags att fortsätta vår genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16-lag spelade en match i veckan och det igår söndag då man på hemmaplan tog sig an Luleå HF, en match som slutade med en 3-7 förlust trots 3-3 med 6.46 kvar av matchen.

Tabell

Nästa match spelas redan i morgon då derby mot Tegs SK väntar i A3 Areans B-hall. Nedsläpp 19.45. Kl 12.00 på lördag den 22 februari kl. 12:00 är dets dags för näst match, då borta mot Timrå IK i Lillstrimma hallen. På söndagen väntar så IF Sundsvall Hockey i Gärdehov med ännu okänd nedsläppstid.

J18

Vårt J18-lag har haft en riktig magnifik veckan med rejält imponerande vinster. Man inledde med att besegra laget från norr med hela 5-0 på bortaplan. Det följdes upp med en ny seger, denna gång över MODO med 6-3. Detta har gett laget en ypperlig chans att ta upp kampen med Timrå om den sista slutspelsplatsen. Tre matcher tillgodo och sex poäng.

Tabell

Kommande helg väntar dubbla matcher i huvudstaden med Södertälje på lördag i Scaniarinken med start kl 15.30 och Djurgården på söndag i Husby Ishall med nedsläpp kl 12.00. Tufft, men inte omöjligt.

J20

Vårt J20-lag vann i onsdags den grymt viktiga matchen mot största hotet Östersund på hemmaplan med 5-2 vilket också ingick den magiska onsdagen då såväl A-laget slog Vita Hästen och J18 slog Marklunds. Man följde upp den segern med en ny då SK Lejon besegrades med 4-1. Bra start på slutspelet med andra ord.

Tabell

Kommande vecka väntar på onsdag bortamatch mot Piteå i Noliahallen med nedsläpp kl 19.00. På söndag väntar så Kalix på hemmaplan. A3 Arena är skådeplatsen och gummitrissan släpps ganska exakt kl 15.00.

Dam

Vårt damlag avslutade i torsdags säsongen med att besegra MODO med betryggande 7-2 och säsongens bästa effektivitet, hela 21,21 %.

Tabell

Säsongen är därmed över och det är väl inte utan att man känner sig lite snuvad på en fortsättning, främst med tanke förra årets satsning, men det låg väl mer i tiden då än nu?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter, då förstås i herrsporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: