Veckans Dam Jr & U

Dags att fortsätta vår genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 mötte i lördags Timrå IK på bortaplan i Lillstrimmahallen och föll med minsta möjliga marginal i en match som man efter 14 minuter ledde med 3-0 efter ett äkta hattrick av Filip Jonsson, men som avgjorde på övertid till Timrås fördel och förlusten skrevs till 5-6. Här kvitterade Björklöven 59.18 in i matchen. Man följde upp den matchen med ett möte med IF Sundsvall Hockey i Gärdehov under söndagen. Där gick det betydligt bättre då man vann med hela 8-3.

Tabell

Nästa match spelas den 12 januari då man tar sig an Luleå Hockey på bortaplan i Sunderby Ishall. Pucken släpps 13.00.

J18

J18 Allsvenskan Norra sparkade igång i helgen med dubbla bortamatcher för vårt Björklöven. I lördags föll man mot AIK med 1-4 i Ulriksdals IP Hall 3, en match där man krigade väl och höll 2-1 tills 1.01 återstod. AIK vann skotten klart med 44-18. Man fick revansch under söndagen då Lidingö besegrades med 2-1 efter förlängning. Segerskytt blev Elliot Ekefjärd.

Tabell

Kommande söndag väntar omgång tre som något märkligt även den är på bortaplan. Då väntar MODO Hockey i Fjällräven Center med nedsläpp kl 16.00.

J20

Vårt äldsta juniorlag har inte spelat några matcher den gångna veckan.

Tabell

Nästa match blir 7 januari borta mot Teg SK i A3 Arena och då släpps pucken kl. 19:00.

Dam

Vårt damlag mötte i lördags Skellefteå på bortaplan och föll för tredje gången av fyra, denna gång med 0-5. Denna serie är ju tyvärr sedan länge avgjort då det bara är Skellefteå och Björklöven som tillåts kvala uppåt mot SDHL.

Tabell

Lagets nästa match blir hemma mot MODO Hockey den 15 januari i A3 Arena.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: