Veckans Dam, Jr och U resultat

Dags att dra igång vår genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 har ännu inte dragit igång sitt seriespel utan har premiär hemma mot ärkerivalen från norr kommande söndag kl 15.00 i A3 Arena.

J18

Vårt J18-lag inledde igår säsongen och även dom med ett derby med ärkerivalen norrifrån. Matchen slutade mycket glädjande med en 2-1 seger efter att man vänt matchen i den tredje perioden via två raka PP-mål. Inför den tredje perioden ledde hemmalaget med 1-0 och 29-13 i skott, men en rejäl viljeansamling gjorde att Björklöven kunde vända och vinna den tredje perioden med 2-0. Imponerande.

J20

Vårt äldsta juniorlag inleder inte sin säsong i J20 Elit Norra B förrän den 26/9 och även i ett derby då man tar sig an Vännäs HC i A3 Arena. Pucken släpps kl 19.00.

Dam

Vårt damlag inleder seriespelet likt övriga lag med ett derby och det är MODO som står för motståndet. Matchen spelas den 8 /10 och spelas i Fjällräven Center.

* * *

Ev. spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: