Veckans Dam, Jr och U resultat

Ny vecka har gått och här kommer en ny genomgång av hur lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

 

 

Björklöven Dam

Vårt damlag spelade igår bortamatch mot Luleå HF och tog en betryggande femetta. Samtidigt har Skellefteå nollat Modo två gånger om på hemmaplan och skaffat sig en överlägsen målskillnad.

Aktuell tabell:

Kommande seriematch för våra gröngula damer blir lördagen den 10 februari och då återigen mot Luleå HF, fast denna gång på hemmaplan.

* * *

J20 Elit Norra

Slutspelet inleddes i helgen för vårt äldsta juniorlag och det blev en helg som bara kändes väldigt märklig. Björklöven inledde med att i lördags förlora med 2-3 efter förlängning mot Sundsvall, ett Sundsvall som sen åkte upp till oden och under söndagen förlorade med 1-4. Samma Boden som i lördags förlorade med, håll i er…2-15(!!) på hemmaplan mot Östersund. Hur gick det gå när Björklöven tog sig an detta Östersund som rent statistiskt och resultatmässigt borde vara bättre än oss? Jo, vi vann med 9-2! Fullständigt ologiska resultat. I dessa två matcher deltog såväl A-lagets Emil Norberg (1 mål,1 assist) och Erik Rainersson (1 mål,1 assist) som alltså spelade tre matcher på tre dagar, fredagens Leksandsmatch inräknad.

Aktuell tabell:

Nästa match blir på bortaplan mot Örnsköldsvik kommande söndag.

* * *

J18 Elit

 

Vårt J18 fortsatte sitt spel i Allsvenskan med ett hemmamöte med Luleå i tisdags som tyvärr resulterade i en svidande 1-9 förlust. Man tog sig sen i lördags an Djurgården även det på hemmaplan och där kunde man inte följa upp bortasegern utan föll med klara 1-6. Bättre gick det inte igår det så dags för nytt möte med Nacka men här kom veckans tredje förlust via 3-6.

Aktuell tabell:

Nästa match blir på onsdag mot Skellefteå på bortaplan. Till helgen väntar så två hemmamatcher, Timrå står för motståndet på lördag och Almtuna på söndag.

* * *

U16

Vårt yngsta juniorlag hade bortamatch mot mot KB65 HK förra måndagen där man föll med klara 4-9.

 

Aktuell tabell:

Lagets nästa match är kommande söndag då Luleå HF gästar A3 Arena.

* * *

Vill du som läsare komplettera med resultat för något annat ungdomslag, eller exempelvis tipsa om en kommande cup eller vad det nu kan vara skriv gärna en kommentar till veckans inlägg.

Kommentarer, eller spontana tankar.. fältet som vanligt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: