Veckans Dam, Jr och U resultat

Dags för en ny genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 har inte spelat något i veckan utan laddar som bäst för U16 SM-slutspel som drar igång kommande helg och spelas i Umeå och Noliaområdets ishallar.

På fredag möter man Skellefteå AIK i första gruppspelsmatchen i Nolia 1. Pucken släpps kl. 17 och gruppspelet fortsätter sen under lördagen med match mot Färjestad BK kl 13.00, också det i Nolia 1. Gruppspelet avslutas sen under sändagen med match mot Örebro HK med nedsläpp kl 12.00, även den i Nolia 1. De två bästa i gruppen går vidare. Vi önskar lagets stort lycka till.

J18

Vårt J18-lag har spelat två hemmamatcher den gångna helgen då man i lördags mötte Brynäs IF och föll med 2-4. Igår väntade Timrå IK och där blev det äntligen poäng även om Timrå till slut vann efter straffar med 3-4.

Aktuell tabell:

Laget fortsätter seriespelet redan på tisdag då Luleå Hockey gästar A3 Arena. Serien avslutas sedan kommande helg med två bortamatcher där Örebro väntar på lördag och Färjestad på söndag.

J20

Laget avslutade grundserien med att i lördags möta Brooklyn Tigers HF på hemmaplan i A3 Arena och matchen slutade med förkrossande 13-3. Här svarade William Magnusson för två mål och tre assists. Emil Norberg noterades för ett mål och tre assists. I går mötte man Kiruna AIF, även det på hemmaplan och även den matchen slutade i ett målkalas via 9-1. Även här svarade William Magnusson för ett mål vilket innebär att han vann poängligan i serien med hela 63 poäng(!) på 27 matcher fördelat på 24 mål och 39 assist, ett snitt på 2,33 poäng/match och hela tio poäng före tvåan Piteås Jacob Berglund (24+29) som även spelat tre matcher mer. Bäst snitt i serien har dock Emil Norberg som på 15 matcher svarat för mäktiga 20 mål och 21 assists på 15 matcher, dvs 2,73 poäng/match.

Aktuell tabell

Laget man i och med detta serien och nu väntar slutspel för topp fyra och det inleds med Piteå borta på onsdag och sen väntar Sundsvall hemma kommande lördag (nedsläpp i skrivande stund okänd) och Östersund hemma på söndag med nedsläpp kl 14.00.

Dam

Vårt damlag spelade ju färdigt för säsongen och även om satsningen inte var långt borta blir det till att ta nya tag för sportchef Tom Heikka och tränarna Peter Lundström och Ida Söderholm med flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: