Veckans Dam, Jr och U resultat

Dags för en ny genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 spelade i går söndag borta mot Luleå HF och vann till sist med 6-5 på övertid, Max Lundgren avgjorde.

Aktuell tabell

Nästa match blir fredag den 8 mars då man möter Skellefteå AIK i första gruppspelsmatchen av U16-SM. På fredag släpps pucken kl. 17 på Nolia, gruppspelet fortsätter dagen efter med match mot Färjestad BK och sedan Örebro HK på söndag den 10:e mars. De två bästa i gruppen går vidare.

J18

Vårt J18-lag har spelat två matcher den gångna helgen som dessvärre inneburit två nya förluster. I lördags mot Mora IK med 2-6 och i går söndag med 2-5 mot Leksands IF. Bägge dessa matcher spelades på hemmaplan. Joel Granberg för övrigt målskytt i båda dessa matcher.

Aktuell tabell:

Laget fortsätter alltså sitt matchande kommande helg med två nya hemmamatcher. På lördag väntar Brynäs IF och på söndag väntar Timrå IK. Nedsläpp är kl. 11:00 på lördag och kl. 12.00 på söndag, båda dagarna är skådeplatsen A3 Arena.

J20

Laget har spelat en match den gångna helgen och det var borta mot AIK-Hockey Härnösand i går. Resultatet blev 11-2 efter bl.a. tre inledande mål av nyförvärvet från SK Lejon Björn Gabrielsson, vi noterade även två mål av Emil Norberg.

Aktuell tabell

Laget avlutar grundserien hemma kommande helg då man möter Brooklyn Tigers HF på lördag kl. 15 i A3 Arena, dagen efter möter man Kiruna AIF i samma arena och då släpps pucken kl. 11.15.

Dam

Vårt damlag spelade ju färdigt för säsongen och även om satsningen inte var långt borta blir det till att ta nya tag för sportchef Tom Heikka och tränarna Peter Lundström och Ida Söderholm med flera.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Veckans Dam, Jr och U resultat

 • 25 februari, 2019 kl. 12:45
  Permalänk

  Slänger in mina reflektioner över orsaker till Lövens misslyckade i år här lite off-topic.

  1) Joakim Fagervalls & Fredric Grönbergs lagbygge
  En idé om att en hårt arbetande forward som alltid slår enkel passning i längden är bättre än en ”skilled” forward – ordval Grönberg i CMore premiärmatch mot Modo …

  2) Joakim Fagervalls taktiska kunnande
  Inga farliga passningar, lägg ner hörn, vid puckvinst sarg upp till back och skott/styrning och sedan ”IN PÅ MÅL OCH STYR OCH TA RETUR”. Efter varje förlust har Lövens spelare förklarat att ”VI MÅSTE IN PÅ MÅL BÄTTRE”. Kanske inte Harald Lückner förstår det men nästan alla lag i hockeyallsvenskan läste det rätt snabbt.

  3) Joakim Fagervalls hockey-”skills” (se ovan)
  FN-Befäl.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: