Veckans Dam, Jr och U resultat

Dags för en ny genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 spelade i helgen SM-kval. Gruppspelet inleddes i i fredags med match mot Modo , där MODO vann med 6-3. Björklöven kunde därefter besegra Timrå med 3-2 och sedan också besegra Kiruna i lördags med hela 10-1. Det blev dessvärre förlust mot Sundsvall med 0-2, men det räckte ändå för avancemang till semifinal. I semifinalen väntade igår Skellefteå som tyvärr gick segrande ur matchen med 5-2 och Björklöven föll sen även i matchen om tredje pris, återigen mot Sundsvall och återigen med 0-2.

Noterbart är att det vid ett U16 SM kval inte alltid är ordinarie serielag som ställer upp utan de är ofta tillspetsade med duktiga spelare som till vardags spelar i J18 laget. Tar vi Skellefteå som exempel hade dem med sig landslagsspelaren Simon Robertsson som toppar J18 skytteliga. Robertsson drog emellertid på sig en skada under lördagen och kunde ej vara med på finaldagen. De hade dock med sig fler J18 spelare som varit tongivande under helgen. Björklöven hade med sig tvåan i J18:s interna poängliga Carl Holmner-Härgestam.

Aktuell tabell i seriespelet:

Nästa match är söndag den 24 februari då man möter Luleå HF i Norrbotten Coop Arena, pucken släpps kl 13.00.

J18

Vårt J18-lag har spelat två matcher den gångna veckan som dessvärre inneburit två nya förluster. I onsdags mot Skellefteå med 1-4 och i går mot MODO med 1-5. Bägge dessa matcher spelades på hemmaplan. Noterbart är att Björklöven vann skotten i dessa två matcher.

Aktuell tabell:

Laget fortsätter alltså sitt matchande kommande helg med två nya hemmamatcher. På lördag väntar Mora IK och på söndag väntar Leskands IF. Nedsläpp bägge dagarna är 12.00 och skådeplatsen är A3 Arena.

J20

Laget har spelat en match den gångna veckan och det var en toppmatch mot Sundsvall igår och vid underläge 2-3 med fem och en halv minut kvar klev Emil Norberg fram och satte först kvitteringen för att sen sätta segermålet till 4-3 3.20 in i förlängningen. Utöver de två målen noterades han även för en assist. Därmed ligger laget riktigt bra till att ta seriesegern. Med tre omgångar kvar toppar man tabellen fem poäng före just Sundsvall och med tanke på att man möter tre bottenlag så ska seriesegern redan vara i hamn.

Aktuell tabell

Laget åker kommande helg söder ut för match mot AIK-Hockey Härnösand på söndag i Högslättens Ishall.

Dam

Vårt damlag spelade ju färdigt för säsongen och även om satsningen inte var långt borta blir det till att ta nya tag för sportchef Tom Heikka och tränarna Peter Lundström och Ida Söderholm med flera.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: