Veckans Dam, Jr och U resultat

Dags för en ny genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 spelade i helgen två matcher som dessvärre bägge slutade i moll. Under lördagen föll man mot Timrå med 1-6 och igår blev det 1-4 mot Skellefteå. I bägge var man med skottmässigt, men likt A-laget svårt att omsätta detta i mål.

Aktuell tabell:

Nästa match är kommande söndag då man tar sig an Team Ådalen hemma i A3 Arena. Pucken släpps kl 14.00.

J18

Vårt J18-lag hade i helgen två matcher i J18 Allsvenskan där man under lördagen knep sin första poäng då man i den tredje perioden hämtade upp ett 3-1 underläge mot Timrå på bortaplan och kvitterade med endast 25 sekunder kvar av matchen. Tyvärr avgjorde Timrå tidigt i förlängningen till slutresultatet 4-3.

I går gästade man så Brynäs som vann med 3-1, vilket innebär att Björklöven alltjämt är jumboplacerad.

Aktuell tabell:

Laget fortsätter sitt matchande med nytt bortamöte, denna gång MODO Hockey på lördag.

J20

Vårt äldsta juniorlag har i veckan spelat derby mot Vännäs, ett möte som slutade med gröngul seger via 5-2, vilket innebär att man fortsatt leder serien tre poäng före Sundsvall.

Aktuell tabell:

På torsdag kl 19.00 väntar så ett nytt derby då Tegs SK Ungdom väntar på bortaplan. Sen är laget spelledigt kommande helg.

Dam

Våra gröngula Damer spelade i helgen ett bortamöte med MODO och vann konfortabelt med 6-2 efter hela 61-20 i skott. Laget gick därmed tillfälligt förbi Skellefteå i toppen, men det står ganska klart skrivet att den här serien kommer att avgöras uppe i Skellefteå den 9 februari då Skellefteå och Björklöven kommer att mötas i en envig och gör upp om den så åtråvärda kvalplatsen till SDHL.

Aktuell tabell:

Dam-laget spelar nästa gång på onsdag då man åter möter MODO Hockey, men denna gång i A3 Center. Nedsläpp då är 19.00.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: