Veckans Dam, Jr och U resultat


Dags för en ny genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 spelade i helgen en match och föll i lördags borta mot Skellefteå AIK med 1-5.

Aktuell tabell:

Nästa match är till helgen, dels lördag den 19 januari då laget tar emot Timrå IK i A3 Arena B-hallen kl. 13:45. Dagen efter spelar laget dessutom mot Skellefteå AIK i A3 Arena kl. 11:30.

J18

Vårt J18-lag fortsatte i veckan med matcher i J18 Allsvenskan, men dessvärre med tre förluster. I onsdags föll laget uppe i Norrbotten mot Luleå HF med 3-5, där grundlade Luleå segern under drygt sex minuter i andra perioden med fyra mål.

I helgen fortsatte laget med i lördags spela 3-4 borta mot Leksand och i går söndag 2-4 mot Mora IK. Mot Leksand var det hemmalaget som hela tiden var steget före och gästerna som fick jaga och kvittera, avgörandet i PP. I går ett tag ledning mot Mora med 2-1, hemmalaget kom dock i kapp och avgjorde i sista.

Aktuell tabell:

Laget fortsätter sitt matchande med att möte Timrå IK på bortaplan på lördag och därefter Brynäs IF på söndag. Mycket bussande för grabbarna just nu.

J20

Vårt J20 spelade efter ett längre uppehåll i går söndag borta mot Östersunds IK, matchen slutade med gröngul seger och resultatet 6-3.

Aktuell tabell:

Laget spelar nästa gång torsdag den 17 januari 2019 hemma mot Vännäs HC i A3 Arena och pucken släpps kl. 19:00.

Dam

Våra gröngula Damer spelade i går återigen mot Skellefteå AIK och i seriens näst sista derby blev det en knapp förlust med 2-3. De båda topplagen kommer även att mötas uppe i Skellefteå den 9 februari och mycket talar väl för att allt avgörs i den matchen om vilket lag som kommer ges möjlighet att kvala.

Aktuell tabell:

Dam-laget spelar nästa gång lördag den 19 januari 2019 borta mot MODO Hockey i Fjällräven Center.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: