Veckans Dam, Jr och U-resultat

Dags för en ny genomgång av vad som skett under veckan som gick i lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer.

U16

Vårt U16 spelade i helgen två hemmamatcher då man i lördags slog Team Ådalen med 4-1, men igår söndag föll man mot MODO med 3-4 efter straffar.

Aktuell tabell:

Nästa match är lördag den 12 januari då derby vankas i Skellefteå Kraft Arena då Skellefteå står för motståndet. Pucken släpps kl 12.00.

J18

Vårt J18-lag inledde i helgen J18 Allsvenskan, men dessvärre med två förluster. I fredags var Örebro ofina att som gäster lämna med samtliga tre poäng via en 8-5 seger. Här tog Björklöven ledningen och hade Björklöven 3-3 halvvägs in i matchen. I lördags gästade Färjestads BK A3 Arena och även dom var ofina gäster som lämnade via en 6-2 seger. Likt Örebro matchen tog man ledningen och var med halvvägs in i matchen med föll till slut rätt tungt.

Aktuell tabell:

Laget fortsätter sitt matchande med att möte Luleå Hockey på bortaplan på onsdag och följer upp det med en Dalatrip till helgen med match mot Leksand (Lördag) och Mora på söndag.

J20

Vårt J20 spelade har inte heller dem spelat något i veckan utan kör igång kommande helg.

Aktuell tabell:

Laget har nu varit spelledigt ett tag och spelar nästa gång söndag den 13 januari 2019 borta mot Vännäs HC i Vännäs Ishall. 

Dam

Aktuell tabell:

Dam-laget spelar nästa gång lördag den 12 januari 2019 hemma mot Skellefteå.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: